Pepe Moreno, tot mai departe de o revenire la Steaua

Apropo.ro / 20.06.2008, 11:49
Pepe Moreno, tot mai departe de o revenire la Steaua
Atacantul imprumutat de Steaua pentru returul sezonului trecut a spus ca este aproape de a se transfera la un club din Emiratele Arabe Unite.

Atacantul imprumutat de Steaua pentru returul sezonului trecut a spus ca este aproape de a se transfera la un club din Emiratele Arabe Unite, deoarece clubul din Ghencea nu este dispus sa ofere suma ceruta de clubul argentinian Independiente.

El a mai precizat ca daca Adi Ilie nu se misca repede, in cateva zile o echipa din Emirate va oferi doua milioane de dolari pentru a-l transfera.

"Independiente cere 1,4 milioane de dolari pentru transferul meu, iar Steaua considera ca este o suma prea mare si vrea sa dea mult mai puțin. Din pacate, pe zi ce trece e tot mai greu sa mai ajung in Ghencea…. O echipa din Emiratele Arabe Unite ofera 2 milioane de dolari daca semnez un contract pe trei sau patru ani, iar argentinienii sunt de acord… Daca stelistii nu fac o oferta care sa le convina celor de la Independiente, saptamana viitoare voi avea o intalnire cu reprezentanții clubului arab si cel mai probabil voi juca acolo", a spus Pepe Moreno pentru Prosport.

Citeste si:

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Gata cu barbutul! Suporterii il vor pe Lucescu! Tu?

Din cei peste 300 de suporteri care au raspuns la intrebarea pusa de Apropo.ro in privinta demisiei lui Piturca si a alegerii unui nou selectioner, majoritatea suporterilor au fost de parere ca actualul selectioner ar trebui sa demisioneze de la carma nationalei, iar Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit pentru inlocuirea acestuia.


Vrei sa demisioneze Piturca? Propune un nou antrenor

Aproape toti cei care au raspuns la aceasta intrebare, sunt de parere ca Victor Piturca ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a nationalei si sa lase locul unui antrenor mai tanar care sa le inspire jucatorilor o mentalitate de invingatori.

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei
Redactia Apropo a realizat un grupaj al celor mai bune faze… Cuvinte cheie: barbat autostrada masina accident viteza
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau