Peter Capaldi și Cush Jumbo vor juca în serialul „Criminal Record” de la Apple TV+

De: Nicoleta Lepădatu / 20.06.2022, 18:12
Peter Capaldi și Cush Jumbo vor juca în serialul „Criminal Record” de la Apple TV+

Apple TV+ a comandat o serie de opt episoade din viitoarea producție „Criminal Record”, un thriller în care rolurile pricipale vor fi deținute de Peter Capaldi și Cush Jumbo ca detectivi într-o poveste despre o condamnare istorică pentru crimă.

Creatorul serialului este Paul Rutman („Vera”, „Indian Summers”), nominalizat la premiul BAFTA. În prezent, producția este în desfășurare la Londra.

„Criminal Record” este descris ca un thriller puternic, bazat pe personaje, cu acțiunea plasată în inima Londrei contemporane. Un apel telefonic anonim atrage doi detectivi geniali într-o confruntare pentru un vechi caz de crimă: unul, o tânără aflată în primele etape ale carierei sale; celălalt, un om bine ancorat în meseria sa, hotărât să-și protejeze moștenirea. Serialul atinge probleme de rasă, eșec instituțional și căutarea pentru a găsi un teren comun într-o Marea Britanie polarizată. Peter Capaldi („Doctor Who”, „The Thick of It”) îl interpretează pe inspectorul-șef detectiv Daniel Hegarty, iar Cush Jumbo („The Good Wife”, „The Good Fight”) are rolul sergentului detectiv June Lenker.

Paul Rutman, Capaldi și Jumbo sunt producători executivi. Câștigătorul premiului BAFTA Jim Loach („Save Me Too”, „Oranges and Sunshine”) regizează serialul. „Criminal Record” este produs de Tod Productions și STV Studios.

Capaldi este cel mai bine cunoscut pentru că a jucat în rolul principal al „Doctor Who” în perioada 2008-2017. El poate fi văzut și în „The Devil’s Hour”.

Jumbo este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei principal ca avocata Lucca Quinn în serialul CBS „The Good Wife” și în serialul spin-off „The Good Fight”. Cel mai recent a putu fi văzută în miniseria Stay Close.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Colin Farrell va juca în serialul Apple TV+ „Sugar”