Colin Farrell va juca în serialul Apple TV+ „Sugar”

De: Nicoleta Lepădatu / 10.06.2022, 08:57
Colin Farrell va juca în serialul Apple TV+ „Sugar”

Colin Farrell urmează să joace în viitorul serial Apple TV+ „Sugar”, de la creatorul Mark Protosevich („I Am Legend”, „Thor”).

Actorul va avea rolul principal și va fi producător executiv al seriei alături de Protosevich, Simon Kinberg („Deadpool”), Audrey Chon („Invasion”), Scott Greenberg și Chip Vucelich. Fernando Meirelles („City Of God”, „Two Popes”) va fi regizor și producător executiv.

Serialul este descris ca o „întorsătură contemporană a poveștii clasice despre detectivi privați” și are loc în Los Angeles. Farrell a jucat anterior rolul unui detectiv în cel de-al doilea sezon al serialului HBO „True Detective”.

„Sugar” este al doilea serial pe care Simon Kinberg și Genre Films îl au la Apple, după serialul SF „Invasion”, care a fost reînnoit pentru un al doilea sezon în decembrie.

Colin Farrell urmează să-și reia rolul lui Oswald Cobblepot, alias Pinguinul din „The Batman”, într-un serial pentru HBO Max. Acțiunea acestuia începe după evenimentele filmului și urmărește personajul în timp ce „se ridică din întunericul” din Gotham.

Cel mai recent rol pentru TV al actorului a fost în miniseria BBC „The North Water”, unde l-a jucat pe harponierul și ucigașul brutal Henry Drax, alături de Jack O’Connell și Stephen Graham.

Farrell va lucra și cu scenaristul și regizorul Martin McDonagh în viitorul film „The Banshees Of Inisherin”, care urmează să fie lansat pe 21 octombrie 2022 și vine după colaborările lor anterioare la „In Bruges” și „Seven Psychopaths” din 2012.

„The Banshees Of Inisherin” îi are în distribuție și pe Brendan Gleeson, Barry Keoghan și Kerry Condon și urmărește conflictul dintre doi prieteni, în timp ce unul pune brusc capăt prieteniei.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un serial dedicat Pinguinului din Batman este în pregătire; Colin Farrell, abordat pentru rol  

Rachel Weisz și Colin Farrell vor juca în „Love Child”, noul film al lui Todd Solondz