Un serial dedicat Pinguinului din Batman este în pregătire; Colin Farrell, abordat pentru rol

De: Ana Obretin / 14.09.2021, 14:12
Un serial dedicat Pinguinului din Batman este în pregătire; Colin Farrell, abordat pentru rol

Un serial dedicat personajului negativ Pinguinul din franciza Batman este în pregătire, HBO Max continuând astfel să dezvolte universul DC.

Serialul ar fi un spinoff al lungmetrajului marca Warner Bros. „The Batman”, care urmează să fie lansat în martie 2022. Matt Reeves și Dylan Clark, care regizează și produc filmul, vor fi producători executivi ai proiectului HBO Max, scrie The Hollywood Reporter.

Colin Farrell îl interpretează pe Pinguin, un infractor al cărui nume este Oswald Cobblepot, în „The Batman”, cu Robert Pattinson în rolul eroului principal, și a fost abordat pentru a juca același rol în serie.

Lauren LeFranc va scrie scenariul pentru proiectul TV, care s-ar concentra pe ascensiunea lui Cobblepot în lumea interlopă din Gotham City. Dacă va ajunge pe marile ecrane, acesta va fi al doilea spinoff al filmului realizat pentru HBO Max: un show centrat pe poliția din Gotham City a fost comandat în iulie 2020.

HBO Max mai are câteva show-uri DC în dezvoltare, inclusiv o serie „Green Lantern” creată de Greg Berlanti, un proiect „Justice League” produs de J.J. Abrams și „Peacemaker”, un spin off al „Suicide Squad” despre personajul lui John Cena.

CITEȘTE ȘI: Michael Keaton revine în rolul lui Batman, într-un univers paralel

Ben Affleck în rolul lui Batman

Christian Bale, în Batman – Începuturi

Foto: Profimedia Images