Michael Keaton revine în rolul lui Batman, într-un univers paralel

De: Loredana Toma / 23.06.2021, 10:30
Michael Keaton revine în rolul lui Batman, într-un univers paralel

Actorul Michael Keaton revine în rolul legendarului erou Batman, la 28 de ani după cea mai recentă apariție în pielea acestui personaj. “The Flash” este numele noii producții în care actorul Ben Affleck va interpreta rolul lui Batman, iar Michael Keaton va portretiza o versiune mai veche a personajului, într-un univers paralel. În prezent, filmările pentru “The Flash” au loc la Londra, iar premiera lungmetrajului a fost programată în noiembrie 2022.

Potrivit Unilad, vestea a fost anunțată pe platforma de socializare online Twitter, iar fanii nu au întârziat să-și exprime bucuria, dar și nerăbdarea. “Aș vrea să fiu închis într-o capsulă a timpului și să dorm acolo până la lansarea filmului”, a scris un fan.

“Arată minunat, îl iubesc și el va rămâne pentru totdeauna Batman-ul meu preferat”, a scris un alt fan al lui Keaton. Revenirea actorului în rolul lui Batman a fost un subiect de discuție de mai mult timp, iar, la începutul lunii, regizorul Andy Muschietti a publicat pe Instagram o fotografie cu costumul personajului, semn că se pregătea ceva.

Michael Keaton a fost cât pe ce să refuze rolul

Pe de altă parte, Keaton a declarat pentru publicația Deadline că, inițial, a fost foarte aproape de a refuza rolul, din cauza pandemiei, dar și a proiectelor în care este implicat. “Voi avea nevoie de puțin timp să mă gândesc la asta, pentru că sunt binecuvântat, am multe proiecte în această perioadă și nu am foarte mult timp de investit în acest rol”.

Pe de altă parte, actorul a adus în discuție contextul pandemic, spunând că este atent la ceea ce se întâmplă în Marea Britanie. “Pandemia este motivul pentru care locuiesc în afara orașului, departe de toată lumea”, a explicat Keaton. Însă pare că, în cele din urmă, actorul a fost convins să îl readucă pe Batman pe marile ecrane.

Michael Keaton l-a interpretat pe Batman, un personaj creat în urmă cu 82 de ani, în filmele regizate de Tim Burton „Batman” (1989) și „Batman Returns” (1992). În prezent, noile filme Batman îl au ca protagonist pe Robert Pattinson. De-a lungul anilor, personajul a mai fost interpretat de George Clooney și Christian Bale, printre alții

CITEȘTE ȘI: Cum arată casa lui Batman din Arizona (Poze)

Cât costă să fii Batman?

Armata SUA vrea neapărat pistolul lui Batman (Video)

Foto: Profimedia Images