Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix

De: Ana Obretin / 17.05.2021, 15:52
Tim Burton va filma în România serialul

Cineastul american Tim Burton va filma în mai multe locuri din România un serial marca MGM TV și Netflix, o continuare a filmului „The Addams Family”.

Burton va regiza și va produce noua serie, care o va avea ca personaj principal pe Wednesday, fiica obsedată de moarte a familiei Addams. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy. “Personajul încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice si zădărniceste o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone în februarie.

Potrivit aceleiași surse, serialul înseamnă primul proiect regizoral al lui Tim Burton pentru televiziune. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar,  duoul din spatele “Smallville” și „Into the Badlands”.

Filmările vor avea loc în studiourile din Buftea, dar si în țară. Burton, cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme horror, ca „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, a fost în prospecție, în weekend, la Castelul Bran si la Castelul Peleș și s-ar afla în prezent în București, potrivit Urban.ro.

În 2016, Tim Burton a venit în România pentru a-i face o surpriză lui Johnny Depp şi a vizitat Castelul Bran alături de actor și de colegii acestuia din trupa The Hollywood Vampires, care au susținut un concert în Bucureşti.

Wednesday Addams este cel mai iubit personaj din povestea “Familia Addams”. A fost portretizat pe ecrane pentru prima oară de actrița Lisa Loring, în show-ul TV original “Familia Addams”, iar, la începutul anilor ‘90, actrița Christina Ricci a fost cea care a intrat în pielea personajului. În 2019, Chloe Grace Moretz i-a dat voce lui Wednesday în filmul animat “Familia Addams”.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton 

Tim și fabrica de vise 

Actrița Christina Ricci, bătută de soț, obține ordin de restricție 

Foto: Profimedia Images