Serialul „Django”, cu Matthias Schoenaerts și Noomi Rapace, filmat în România din această lună

De: Loredana Toma / 11.05.2021, 18:10
Serialul „Django”, cu Matthias Schoenaerts și Noomi Rapace, filmat în România din această lună

Serialul „Django”, avându-i pe actorii Matthias Schoenaerts şi Noomi Rapace ca protagoniști, este filmat în România. Producția începe în această lună, va dura până spre luna noiembrie, iar show-ul este produs după mulți ani în care proiectul s-a aflat în faza de dezvoltare.

Producția de zece episoade este inspirată din westernul din 1966 „Django”, în regia lui Sergio Corbucci, căruia și Quentin Tarantino i-a adus un omagiu, prin pelicula „Django Unchained”. Povestea seriei se desfășoară în perioada 1860 – 1870, în Vestul sălbatic, și se anunță a fi una dintre cele mai mari producţii europene din 2021, potrivit news.ro.

Scenariști sunt Leonardo Fasoli („ZeroZeroZero”) şi Maddalena Ravagli. Matthias Schoenaerts, starul din filmele „Rust and Bone” şi „The Danish Girl”, va juca rolul principal, care, în filmul original, a fost interpretat de Franco Nero

„Am fost extrem de atrasă de acest proiect în care personajele feminine sunt foarte puternice, într-un context western. Totodată, povestea include diversitate și minorități și sunt sigură că intriga va fi puternică, la nivel global”, a precizat Francesca Comencini, regizoarea show-ului, pentru kftv.com.

Filmările vor avea loc atât în București, cât și în Transilvania și în Delta Dunării

Actorii Noomi Rapace şi Nicholas Pinnock sunt și ei parte principală din distribuție și nu sunt străini de România. Pinnock a filmat la noi, în urmă cu aproape opt ani, o producție western intitulată „The Keeping Room”, în regia lui Daniel Barber, în Râmnicu Vâlcea. De data aceasta, filmările vor avea loc în București și în Transilvania, mai exact în localitatea Racoș, din Brașov, dar și în Delta Dunării. Noomi Rapace, star al seriei de succes „Millenium”, a filmat și ea în România, pentru pelicula „What Happened to Monday”, de Tommy Wirkola.

„Django” este produs pentru Sky şi Canal+ de Atlantique Productions („Midnight Sun”, „The Eddy”), parte a Mediawan, şi de Cattleya, parte a ITV Studios. Serialul este coprodus de Odeon Fiction (Germania) şi de Studiocanal al Canal+, care se va ocupa şi de mare parte din distribuţia lui la nivel internaţional. La acest proiect colaborează şi compania românească Frame Film, care a produs, printre altele, serialul de succes „Las Fierbinți”.

CITEȘTE ȘI: Glenn Close filmează în România

Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă

5 motive pentru care România e cunoscută peste tot în lume

Foto: Profimedia Images