Rachel Weisz și Colin Farrell vor juca în „Love Child”, noul film al lui Todd Solondz

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2021, 06:46
Rachel Weisz și Colin Farrell vor juca în „Love Child”, noul film al lui Todd Solondz

După ce au jucat împreună în „The Lobster”, Rachel Weisz („The Favorite”) și Colin Farrell („The Gentlemen”) se reunesc pentru „Love Child”, noul film al regizorului Todd Solondz.

Solondz („Welcome to the Dollhouse”) este și autorul scenariului. Cu o întorsătură întunecată și comică a istoriei oedipale clasice,  „Love Child”  spune povestea unui copil precoce care intenționează să scape de tatăl său brutal, astfel încât să-și poată avea mama pentru sine. Lucrurile se strică însă când apare un străin frumos.

„Acesta este primul meu film cu o asfel de intrigă și primul meu film care are loc în Texas”, a spus Solondz. „Este amuzant și sexy și este exact după tiparul filmelor de la Hollywood care m-au făcut să-mi doresc să devin cineast. Mi-a plăcut mereu ce au reușit să facă Rachel și Colin în rolurile pe care le-au avut până acum și sunt atât de onorat că pot exploata pasiunea lor pentru proiecte serioase și neașteptate. ”

Christine Vachon („Dark Waters”) va fi producător, alături de David Hinojosa („First Reformed”).

Rachel Weisz, câștigătoare a premiului Oscar pentru „The Constant Gardener”, va putea fi văzută în filmul Marvel „Black Widow”. De asemenea, ea va produce „Dead Ringers”, o reinterpretare a filmului clasic cult al lui David Cronenberg din anii 1980, cu o întorsătură de gen, pentru care Amazon a dat o comandă pentru o serie anul trecut și care va debuta în 2022. De asemenea, Weisz urmează să o interpreteze și pe Elizabeth Taylor în filmul „A Special Relationship”.

Farrell va putea fi văzut într-o reeditare a seriei „The Batman” și  în „After Yang”, un SF scris, regizat și editat de Kogonada. Îi distribuție se regăsesc, alături de Colin Farrell, Jodie Turner-Smith și Justin H. Min. Filmul va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes în iulie 2021.

CITEȘTE ȘI: Rachel Weisz – următoarea Catwoman?

Foto: outnow.ch