Phil Collins confirmă că nu va fi și toboșar în turneul Genesis

De: Nicoleta Lepădatu / 10.09.2021, 08:44
Phil Collins confirmă că nu va fi și toboșar în turneul Genesis

După un parcurs remarcabil de 54 de ani, cântărețul și bateristul Genesis Phil Collins pare în sfârșit gata să pună capăt carierei după următorul turneu al formației, a spus într-un interviu recent.

Cu o amânare de un an și jumătate datorată pandemiei de coronavirus, The Last Domino Tour va începe în Marea Britanie în octombrie și va continua în America de Nord în noiembrie. Phil Collins, care acum stă așezat pentru a cânta, a confirmat într-un interviu că nu mai este capabil să bată la tobe. Fiul său Nic Collins va fi bateristul turneului Genesis. Abia pot ține un băț cu această mână”, a spus Collins, în vârstă de 70 de ani.

Am câteva probleme fizice serioase, ceea ce este foarte frustrant”, a spus Collins, care nu-și poate folosi mâna stângă, are probleme de auz și a suferit o leziune a capului în 2017 și una a coloanei vertebrale în 2007. Phil Collins a părăsit prima dată trupa în 1996, revenind în 2007 pentru turneul de succes Turn It on Again. Odată cu turneul Last Domino, Genesis va lansa „The Last Domino? The Hits”, pe 17 septembrie.

„În general, în ceea ce mă privește, nu știu dacă mai vreau să fiu mereu pe drumuri”, a spus Phil Collins, care a refuzat să confirme că Genesis va înceta să meargă în turnee. „Toți avem niște vârste”, a subliniat el.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: După cel mai scump divorţ din istoria Marii Britanii, Phil Collins s-a împăcat cu fosta soţie

Tags: