Piesele vestimentare must-have din garderoba bărbaților, în toamna lui 2021

Apropo.ro / 31.10.2021, 13:14

Cu fiecare sezon nou ne reîmprospătăm garderoba. Nici bărbații nu sunt scutiți de acest obicei, motiv pentru care trebuie să-și facă puțină ordine printre piesele vestimentare și să se asigure că nu le lipsesc tocmai cele esențiale. Chiar și în sezonul rece ne dorim ținute lejere și, pentru că de mai bine de un an viețile noastre au trecut prin schimbări majore, iar prezența la birou nu mai este 100% necesară, ținutele noastre s-au transformat și ele în ținute cât mai confortabile. Așadar, casual sau sport, iată cum să îți alegi piesele vestimentare esențiale în toamna lui 2021.

Piesele vestimentare sport versus casual: cum să ieși din anonimat

Monocrom

Nu ai cum să dai greș cu un trening de barbati de la Fashion Days monocrom. Este ușor de asortat și una dintre cele mai rapide opțiuni pentru care poți opta mai ales atunci când ești pe fugă. Optează pentru piesele vestimentare simple, fără prea multe detalii și întotdeauna alege nonculorile: alb, negru sau gri, pentru că ele îți permit o accesorizare mai simplă și de impact. De exemplu, la o ținută monocromă poți aduce o pată de culoare cu ajutorul sneakerșilor sau a borsetelor.

A touch of red

Un duo de impact este treningul monocrom cu detalii roșii. Fie că vorbim de dungi roșii, de anumite porțiuni ale treningului care aduc această pată de culoare sau pur și simplu de un logo roșu, acest detaliu mic va oferi un plus apariției tale. Nici de această dată nu ai cum să dai greș, mai ales că roșul, indiferent de varianta cromatică pentru care optezi, este o nuanță care să iasă în evidență.

Tonuri pământii

Cele mai potrivite în sezonul rece sunt tonurile pământii, iar bărbaților le stă excelent în aceste nuanțe, în special în kaki. Un trening kaki te va ajuta să-ți evidențiezi masculinitatea și, în același timp, să fii în pas cu tendințele din toamna lui 2021.

Animații

Ținuta ta poate fi completată cu ajutorul unor hanorace animate. Ce înseamnă asta? Optează pentru desene și creații care simți că te reprezintă, stickere și alte detalii care să-ți scoată personalitatea în evidență.

Culori vibrante

Deși nu ai zice, chiar și în sezonul rece culorile vibrante se potrivesc perfect tabloului monoton. Nuanțele aprinse sau cele neon sunt o alegere ideală chiar și în toamna lui 2021 și pot avea impact asupra look-ului final. Ai zice că ai o ținută banală, dar când privești în oglindă cu siguranță îți place ce vezi!

Mesaje

Dacă până acum tricourile cu mesaje se clasau pe primul loc în top-ul celor mai cool piese vestimentare, acum că vara a luat sfârșit este timpul să te adaptezi. În acest sens, hanoracele cu mesaj sunt cele mai potrivite și, pe lângă asta completează cu ușurință orice ținută casual.

Citește și: Moda pentru bărbați în 2022 – ce trenduri vor fi în top? (apropotv.ro)