Pink primește Icon Award la gala premiilor Billboard 2021

De: Ana Obretin / 05.05.2021, 15:42
Pink primește Icon Award la gala premiilor Billboard 2021

Pink este personalitatea care va fi recompensată anul acesta cu Icon Award de publicația Billboard, la gala care va fi transmisă în direct de la Microsoft Theatre din Los Angeles pe 23 mai.

Pink este cel de-al zecelea artist care primește Icon Award și cel mai tânăr de până în prezent. În anii anteriori au fost onorați astfel Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Celine Dion, Cher, Janet Jackson, Mariah Carey și Garth Brooks.

Într-o declarație, Pink a ținut să sublinieze lista impresionantă de simboluri din industrie. „În copilărie, am visat întotdeauna să fiu cântăreață și să împărtășesc lumii dragostea mea pentru muzică”, a spus ea. „Ani mai târziu, să primesc premiul Billboard Music Icon este greu de înțeles! Mă simt atât de onorată să mă alătur grupului de idoli ai muzicii precum Cher, Garth Brooks, Janet Jackson și Stevie Wonder. Este un adevărat moment de „ciupește-mă” și mă simt binecuvântată”.

Așa cum se obișnuiește pentru toți cei care primesc Icon Award, Pink va concerta la gală, iar acesta va fi primul ei recital pe scena Billboard din ultimii cinci ani.

Cele mai recente trei albume de studio ale lui Pink, „The Truth About Love” (2012), „Beautiful Trauma” (2017) și „Hurts 2B Human” (2019) – au intrat în Billboard 200 pe prima poziție. În plus, ea are patru single-uri fruntașe în Billboard Hot 100: „Lady Marmalade”, cu Christina Aguilera, Lil ‘Kim și Mýa (2001), „So What” (2008), „Raise Your Glass” (2010) și „Just Give Me a Reason”, cu Nate Ruess (2013).

Cântăreață versatilă, ea a ajuns pe locul 1 și în topurile Hot Country Songs și Country Airplay, cu „Setting the World on Fire”, o colaborare din 2016 cu Kenny Chesney.

Turneul mondial „Beautiful Trauma”, din perioada 2018 – 2019, a devenit seria de concerte cu cele mai mari încasări ale unei femei în anii 2010 și a doua în topul vânzărilor pentru o artistă din istoria Boxscore. În 2013, ea a primit titlul de femeia anului din partea Billboard

CITEȘTE ȘI: George Clooney, John Travolta şi Pink – cei mai doriţi parteneri de călătorie!

Pink a pozat nud pentru revista People

Pink, gest impresionant în timpul unui concert! VIDEO

Foto: Profimedia Images