George Clooney, John Travolta şi Pink – cei mai doriţi parteneri de călătorie!

De: Cătălina Matei / 17.11.2014, 09:52
George Clooney, John Travolta şi Pink – cei mai doriţi parteneri de călătorie!
Cei doi actori precum şi cântăreaţa Pink se numără printre personalităţile alături de care vor să stea oamenii care călătoresc cu avionul, potrivit unui studiu realizat de un site de turism australian.

Potrivit dailymail.co.uk, site-ul australian de turism Wotif.com a realizat un sondaj în rândul pasagerilor care apelează la serviciile sale, întrebându-i care ar fi personalităţile sau vedetele pe care le-ar prefera pe scaunul de lângă ei, în timpul călătoriei cu avionul.

Astfel, pe primele trei poziţii s-au situat omul de afaceri britanic Richard Branson, fostul preşedinte al Africii de Sud Nelson Mandela şi actorul american George Clooney.

Foto: Hepta

Topul este completat, în ordine, de actorul australian Hugh Jackman, cântăreaţa americană Pink, Dalai Lama, prim-ministrul Australiei, Tony Abbott, preşedintele SUA, Barack Obama, muzicianul, actorul şi prezentatorul scoţian Billy Connolly şi actorul american John Travolta.

Foto: Hepta

„În mod surprinzător, topul potenţialilor tovarăşi de drum include mai mult decât celebrităţi populare, cu Abbott situat pe locul al şaptelea, surclasându-l pe Obama, care se află pe locul al optulea”, a declarat Helen Demetriou, director executiv al site-ului.

De asemenea, Wotif.com le-a cerut respondenţilor să dezvăluie care consideră ei că sunt cele mai importante calităţi ale unui lider.

Conform Mediafax, australienii au situat pe primele poziţii onestitatea, pasiunea şi charisma, apreciind, totodată, caracterul practic, simţul umorului, capacitatea de a înţelege nevoia unei vacanţe bune, felul în care arată şi punctualitatea.