Premiera „Monster Hunter”, cu Milla Jovovic, pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 02.03.2021, 08:53
Premiera

Premiera „Vânătorul de monștri/ Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 85.600 de lei. În spatele lumii noastre, mai există o alta, cu monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Următoarele două locuri în box office-ul românesc de weekend sunt ocupate tot de premiere, „Casa bântuită/ Haunt”, respectiv „Servitorii/ Servants”. „Haunt”, de Scott Beck și Bryan Woods, are ca tematică Halloween-ul, și a avut încasări de 15.858 de lei, în timp ce „Servants”, de Ivan Ostrochovský, cu Vlad Ivanov în distribuție, a vândut bilete de 8.239 de lei. Drama „Servants” are acțiunea situată în anul 1980. Michal şi Juraj studiază la un seminar teologic din Cehoslovacia totalitară. De teamă că instituţia va fi desfiinţată, profesorii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca seminariştii să fie cât mai pe placul Partidului Comunist. Fiecare seminarist trebuie să decidă: va prefera calea mai uşoară a colaborării cu regimul sau va refuza, devenind astfel ţintă a supravegherii draconice a poliţiei secrete, potrivit Cinemagia.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, de Walt Dohrn și David Smith (6.812 lei), „Berliner”, de Marian Crișan (4.758 de lei), „Adevărul/ La vérité„, de Hirokazu Koreeda (4.124 de lei),  „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, de Tim Hill (4.012 lei), ”Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (3.290 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (2.483 de lei), și de „Mulan”, de Niki Caro (2.004 lei).

CITEȘTE ȘI: Filmul „Tom și Jerry”, debut de succes în box office-ul nord-american  

Box office-ul nord-american în 2020, la cel mai scăzut nivel din ultimii 40 de ani

Foto: Profimedia Images