Filmul „Tom și Jerry”, debut de succes în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 01.03.2021, 09:29
Filmul „Tom și Jerry”, debut de succes în box office-ul nord-american

Filmul „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story, o producție Warner Bros., a avut un debut de succes în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 13,7 milioane de dolari. Aceasta este cel mai bun weekend de debut înregistrat de un film lansat în timpul pandemiei, după „Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, care a vândut bilete de 16,7 milioane de dolari, în primele trei zile, în decembrie 2020.

În noul film, Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează în „Tom și Jerry” amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei, potrivit Cinemagia.

Poziția a doua în box office-ul nord-american de weekend este ocupată de liderul săptămânii trecute, tot o animație, “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”. Pelicula a reușit încasări de 1,21 de milioane de dolari de vineri până duminică. În noul film, preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Betterman, care pretinde că este evoluată și superioară. Filmul a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună animație.

Podiumul este completat de „The Little Things”, un thriller cu Denzel Washington, Jared Leto și Rami Malek, care a avut încasări de 925.000 de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmărește doi polițiști (Denzel Washington și Rami Malek) care încearcă să prindă un criminal în serie, în anii 1990, în Los Angeles.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins (710.000 de dolari), „The Marksman”, de Robert Lorenz (700.000 de dolari), „Nomadland”, de Chloe Zhao (528.000 de dolari), „Judas and the Black Messiah”, de Shaka King (500.000 de dolari), „Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson (460.000 de dolari), „Land”, de Robin Wright (355.000 de dolari), „News of the World”, de Paul Greengrass (200.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: O animație horror japoneză stabilește un nou record de box office, după două decenii  

Bono, de la U2, debutează în animație

Foto: Profimedia Images