Premiera „Poliţia Modei”, cu Iulia Albu și Ovidiu Buta, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Crăciun

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 15:07
Premiera

De Crăciun, Antena Stars a pregătit programe de sărbătoare, ediții speciale ale show-urilor consacrate, precum şi o mulţime de surprize pentru telespectatori.

Startul distracţiei este dat încă din ziua de Ajun de către echipa „Star Matinal”, de la ora 8.00. Artişti populari le trec pragul lui Nasrin şi lui Dima: Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Diana Matei şi Taraful Cleante. Interviuri cu Rita Mureşan, Carmen Tănase, Iulia Albu, Sorin Brotnei şi familia, Adrian Doroftei, Simona Gherghe, Andia și reţete pregătite de Chef Mino se mai numără printre surprize, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena Stars.

Ştirile de peste zi le vor fi aduse telespectatorilor live de Mădălina Bălan, la „Star Magazine”, de la ora 14:00 şi de către Ramona Ilie, la „Star News”, la ora 17:30, în vreme ce Iulia Albu va găzdui o ediţie specială a emisiunii „I.A. cu stil”, în casa familiei Vintilă.

De la ora 19:30, Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu îi întâmpină pe telespectatori la „Christmas Report”, o ediţie specială, de sărbătoare, cu multe exclusivităţi şi interviuri de suflet, acordate de către invitaţi din diverse domenii. Nu vor lipsi nici momentele muzicale şi nici premiile şi trofeele speciale acordate, ca în fiecare an, de echipa de la Antena Stars.

Seara, de la 22:00, Dan Capatos îşi invită telespectatorii să urmărească o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii „Xtra Night Show”. Dan Bittman va fi invitatul lui Dan Capatos în seara de Ajun, în vreme ce Loredana va oferi echipei emisiunii un interviu în exclusivitate, în zi de sărbătoare.

Petrecerea continuă în prima şi în a doua zi de Crăciun cu ediţii speciale ale matinalului „Star Matinal”, de la ora 09:00, în timp ce sâmbătă, de la ora 13:00, Chef Minh Binh le aduce telespectatorilor o ediţie specială „Star Chef”, din care nu vor lipsi preparatele speciale, de sărbătoare. De la ora 17:30, Armin Nicoară sărbătoreşte la „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” împreună cu prieteni interpreti şi rude.

Premieră „Poliția Modei”, la Antena Stars

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta deschid oficial sezonul amenzilor în cadrul premierei show-ului „Poliţia Modei”. Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai. În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat din domeniu, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”.

În continuare, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea delecta cu un film de colecţie de Crăciun – „Echipa de Căţei”. Un alt film special de Crăciun le propune telespectatorilor Antena Stars şi pentru 26 decembrie, de la ora 19:30 – „Colţ Alb 2 – Mitul Lupului Alb”, în vreme ce de la ora 22:00, Andrei Ştefănescu şi Andreea Bănică îi invită pe telespectatori să ghicească vedeta într-o ediţie specială a emisiunii.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

Foto: