Primele imagini din miniseria „The Witcher: Blood Origin” au fost lansate (VIDEO)

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 08:41
Primele imagini din miniseria

Primele imagini din miniseria Netflix „The Witcher: Blood Origin” au fost lansate în postcreditele de la finalul „The Witcher: Sezonul 2”. Prequelul „Blood Origin” este următoarea parte mult așteptată din franciză.

Vezi teaserul mai jos:

Teaserul dezvăluie distribuția serialului în acțiune pentru prima dată, inclusiv pe Sophia Brown în rolul lui Éile, Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall și Michelle Yeoh în rolul lui Scían, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix

„The Witcher: Blood Origin” va avea premiera pe Netflix în 2022.

„The Witcher Sezonul 2” este disponibil acum pe platforma de streaming.

Fiecare poveste are un început. Acțiunea „Blood Origin” este plasată într-o lume cu elfi cu 1200 de ani înainte de evenimentele din binecunoscuta serie. Este o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Sarah O’Gorman („Cursed”, „The Last Kingdom”) va regiza episoadele 101,104 și 106, iar Vicky Jewson („Close”, „Born of War”) va regiza episoadele 102, 103 și 105.

Declan de Barra este producător executiv și showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich și Matt O’Toole sunt producători executivi.

CITEȘTE ȘI: Actori noi în distribuția viitoarei serii „The Witcher: Blood Origin‟, anunță Netflix

Foto: Netflix