Primetime Emmy 2021: „The Handmaid’s Tale” bate un record: 21 de nominalizări și niciun premiu

De: Nicoleta Lepădatu / 20.09.2021, 11:33
Primetime Emmy 2021:

„The Handmaid’s Tale”, produs de Hulu a intrat duminică seara la Primetime Emmy Awards cu 21 de nominalizări, ajungând pe locul trei după „The Crown”, care avut 24 de nominalizări, și „WandaVision”, cu 23. Dar după Creative Arts Emmys și ceremonia de duminică seara, serialul de 15 ori câștigător al unor premii Emmy nu a primit nimic, stabilind un record pentru cele mai multe pierderi Emmy într-un singur an.

„The Handmaid’s Tale” a învins „Mad Men”, produs de  AMC, care a avut 17 nominalizări la Emmy în 2012, fără a câștiga niciun trofeu.

„Northern Exposure” și „The Larry Sanders Show” au fost de asemeni pe o astfel de listă în anii precedenți, obținând zero premii,  chiar dacă au avut 16 nominalizări în 1993 și, respectiv, în 1997.

„The Handmaid’s Tale” va continua cu cel de-al cincilea sezon, iar echipa din spatele serialului distopic este în discuții cu Hulu pentru stabili dacă sezonul 5 va fi ultimul sau povestea va continua.

„Succesul „The Handmaid’s Tale” rămâne esențial pentru noi”, a declarat Jordan Helman, șeful Scripted Originals la Hulu, luna trecută. „Acestea fiind spuse, ceea ce este, de asemenea, cel mai important pentru noi este că încheim serialul în mod creativ și firesc, așa că suntem într-o comunicare constantă, – literalmente, chiar acum vorbind cu Bruce [Miller], Lizzie [Moss] și Warren [Littlefield ]-, despre care este cel mai bun mod de a încheia Povestea slujitoarei. Nu am obținut un răspuns … Îmi imaginez că îl vom avea cândva în lunile următoare.”

Creat de Bruce Miller pe baza romanului omonim al lui Margaret Atwood, „The Handmaid’s Tale” îi are ca proucători executivi pe Miller, Warren Littlefield, Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, John Weber, Sheila Hockin și Frank Siracusa.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Primele trei episoade din noul sezon „The Handmaid’s Tale”, lansate mai devreme