Primii finaliști ai sezonului al 11-lea „Românii au talent”

De: Ana Obretin / 15.05.2021, 10:13
Primii finaliști ai sezonului al 11-lea

12 concurenți deciși să convingă publicul de acasă că merită un loc în marea finală au urcat vineri seară pe scena „Românii au talent” de la Pro TV. Emoționați, dar mai deciși ca niciodată să ofere un spectacol de neuitat, aceștia au demonstrat că și-au întrecut primele performanțe în competiție și au oferit prestații excelente.

La finalul serii, Daria Batschi – Beleca și Duo Turkeev au fost propunerile juraților pentru premiul de originalitate. Iar, conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificați în marea finală sunt: Rareș Trufea, Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

Prima semifinală „Românii au talent a fost lider absolut de audiență, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. Show-ul a înregistrat 9,9 puncte de rating și 29,8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7,4 puncte de rating și 22,4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:32, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7,9 puncte de audiență și 26,9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7,6 puncte de rating și 26% share.

Peste 1,9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:52, peste 2,6 milioane de români se uitau la emisiune.

CITEȘTE ȘI: „Pierduți în teleșcoală”, o campanie de Rareș Năstase la „Știrile PRO TV” și „România, te iubesc!”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Echipa „Visuri la cheie” a dat startul înscrierilor pentru sezonul 8 al emisiunii difuzate de Pro TV

Foto: Pro TV