Primul cuplu de concurenţi în show-ul Ferma vedetelor

De: Cristiana Trifu / 21.12.2017, 14:25
Primul cuplu de concurenţi în show-ul Ferma vedetelor
Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor va duce 6 cupluri de vedete, in creierii muntilor, in mijlocul unui peisaj de poveste ce le va deveni casa pentru 3 luni.
Rona Hartner si Daniel Iordachioaie formeaza primul cuplul care a acceptat provocarea fermei si este pregatit sa puna la incercare o prietenie de o viata.

Rona Hartner este o artista completa – joaca, picteaza, canta, danseaza si compune. A jucat in numeroase filme, atat romanesti, cat si frantuzesti si a reusit sa cucereasca inima unui public numeros prin felul ei extrovertit de a fi. “Cred ca Ferma vedetelor va fi o experienta de viata necesara, o intoarecere la natura. Stiu sigur ca nu va fi usor si vreau sa vad daca pot sa imi depasesc limitele. Ma voi odihini mult inainte ca sa pot face fata. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi! Sper ca va fi o forma de fraternitate, pentru ca vom fi frati de suferinta, colegialitate si daruriere. Daca voi simti ca nu pot sa ma ridic la nivelul acestor calitati, ma voi retrage. As vrea sa fiu printre ei ca un factor de lumina, nu sa vin cu problemele mele si sa ii ingreunez pe ceilalti!”, a declarat Rona Hartner.

Daniel Iordachioaie a inceput sa scrie istoria muzicii romanesti inca de acum aproape 30 de ani. In tot acest timp el a reusit sa scoata melodii care au ajuns la inimile romanilor. “Simt ca Ferma vedetelor este o adevarata provocare! Am facut si am trait foarte multe lucruri in viata mea, dar pana acum nu cred ca am fost pus in situatiile cu care ma voi confrunta la ferma. Eu cred cu tarie ca orice provocare este un timp castigat si o experienta in plus din care avem numai de invatat!”, a spus Daniel Iordachioaie.

 
Noutăţi pentru sezonul trei al show-ului Ferma Vedetelor, de pe Pro TV. În locul Iuliei Vântur, cea care a prezentat emisiunea în ultimii noi ani vine Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu, într-o scenă frenetică de sex! Interzis minorilor

Monica Bârlădeanu a arătat, în sfârşit, totul!

Motivul pentru care Monica Bârlădeanu şi-a arătat zone intimă! FOTO

INTERZIS MINORILOR! Imagini XXX cu Monica Bârladeanu, cu zonele intime la vedere. Fără inhibiţii

La ce salariu a renunţat Iulia Vântur ca să fie alături de Salman Khan

Iulia Vântur, lăudată în presa indiană! S-a întors în braţele lui Salman Khan şi…- FOTO&VIDEO

Şi-a scos „dotările” la înaintare! Iulia Vântur, mai dezbrăcată decât aţi văzut-o vreodată

Cum arată pe interior casa lui Salman Khan! Dormitorul este fabulos

Veste bună pentru Salman Khan! Iulia Vântur, în culmea fericirii!

Uite cine îi ia locul Iuliei Vântur la “Ferma Vedetelor”! – FOTO

Noul format al emisiunii prezintă 6 cupluri de vedete, fie soţ şi soţie, fie prieteni, ori mamă şi copil. Cei 12 concurenţi vor lucra în echipe pentru a rezista cât mai mult în emisiune. Acţiunea show-ului se schimbă, iar concurenţii vor trăi undeva în zona Sibiului. condiţiile de trai rămân la fel: fără electricitate, intimitate şi concurenţii vor trebui să gospodărească singuri şi să construiască singuri cele necesare.