Primul trailer pentru seria limitată „Super Pumped: The Battle for Uber”, cu Joseph Gordon-Levitt și Uma Thurman, a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 28.01.2022, 09:14
Primul trailer pentru seria limitată „Super Pumped: The Battle for Uber”, cu Joseph Gordon-Levitt și Uma Thurman, a fost lansat (Video)

Există câteva asemănări interesante între unele aspecte din „The Wolf of Wall Street”, „The Social Network” și primul trailer al Showtime pentru „Super Pumped: The Battle for Uber”, care tocmai a fost lansat.

Seria limitată îl are în rolul principal pe câștigătorul premiului Emmy Joseph Gordon-Levitt („The Trial of the Chicago 7”) în rolul lui Travis Kalanick, CEO-ul Uber.

Serialul promite să spună „povestea unuia dintre cei mai de succes și mai distructivi unicorni din Silicon Valley, Uber”. „Super Pumped: The Battle for Uber” îl are în centrul acțiunii pe Kalanick (Joseph Gordon-Levitt ), „care a fost în cele din urmă înlăturat print-o lovitură de stat într-o sală de consiliu” și relația sa uneori tumultuoasă cu mentorul său Bill Gurley (Kyle Chandler), genialul financiar texan care își pariază reputația excelentă pe succesul Uber – și apoi trebuie să suporte consecințele. Uma Thurman joacă rolul Ariannei Huffington, femeia de afaceri inteligentă și co-fondatoare a The Huffington Post, care a fost membru al consiliului de administrație al Uber.

Din distribuția serialului mai fac parte și Elisabeth Shue, Kerry Bishé, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt și Babak Tafti.

Brian Koppelman și David Levien (”Billions”) și Beth Schacter (”Soundtrack”) produc și scriu scenariul.

„The Battle for Uber” este prima parte din seria „Super Pumped”, care fiecare sezon va explora o poveste care a zguduit lumea afacerilor.

Serialul are premiera pe 27 februarie

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Joseph Gordon-Levitt va juca rolul cofondatorului Uber Travis Kalanick