Prințul Charles va lansa un post TV dedicat ecologiei, în parteneriat cu Amazon

De: Ana Obretin / 28.09.2021, 15:21
Prințul Charles va lansa un post TV dedicat ecologiei, în parteneriat cu Amazon

Prințul moștenitor Charles al Marii Britanii va lansa RE: TV, un post de televiziune care va fi dedicat ecologiei.

După Harry și Meghan, a venit rândul prințului Charles să debuteze în domeniul televiziunii. Fiul cel mare al reginei Elizabeth a II-a a semnat un acord cu Amazon Prime Video, pentru a crea un nou canal de televiziune, anunță presa britanică.

RE: TV îi va permite prințului să transmită mesajele sale legate de ecologie unui număr cât mai mare de oameni cu putință.

„Mi-am petrecut o parte din viață încercând să conving oameni și companii să abordeze criza climatică și să găsească soluții”, a spus prințul într-un comunicat. „Sper că prin acest parteneriat cu Prime Video putem […] arăta ce este posibil să facem pentru a crea un viitor viabil”, a adăugat acesta. Prințul Charles nu va fi plătit pentru acest parteneriat.

Acordurile de acest fel nu sunt neobișnuite pentru familia regală a Marii Britanii. În ultimii ani, Harry și Meghan au încheiat mai multe parteneriate. Cuplul va crea podcast-uri pentru Spotify și seriale și filme pentru Netflix. 

În 2012, prințul a fost pentru câteva minute prezentator de televiziune pentru BBC Scotland, unde a citit buletinul meteo. Prințul se afla într-o vizită în Scoția, alături de soția sa, Camilla, unde a îmbinat utilul cu umorul. Charles a fost pentru câteva minute prezentator de televiziune, citind buletinul meteo pentru BBC Scotland.

CITEȘTE ȘI: Prințul Charles își lansează propria fundație în România

Mituri CIUDATE despre Prințul Charles

Foto: Profimedia Images