Probleme financiare grave la grădina zoo a regretatului Steve Irwin. Angajați vechi, concediați

De: Adrian Popa / 15.11.2021, 12:58

Problemele financiare de la grădina zoologică făcută celebră de regretatul Steve Irwin au determinat-o pe văduva acestuia să concedieze mai mulți angajați vechi.

Terri Irwin ar fi declarat recent că ia în calcul chiar și vânzarea Australia Zoo, potrivit unor surse. Femeia, acum în vârstă de 57 de ani, a transmis și că îi este dor de țara natală, SUA. „Îmi lipsește casa mea, Eugene, Oregon”, a scris Irwin pe Twitter.

Prima care a vorbit despre problemele financiare de la Australia Zoo a fost Bindi Irwin, fiica lui Steve, anul trecut. Ea a spus că moștenirea tatălui ei este în pericol din cauza problemelor financiare cauzate de pandemie. Situația nu s-a îmbunătățit nici în prima parte a acestui an, potrivit revistei Woman’s Day.

Foto: Twitter / Bindi Irwin

Anul trecut, grădina zoo a fost închisă timp de 78 de zile. În toată acea perioadă, în care veniturile au dispărut, animalele au trebuit să fie hrănite, iar acest lucru costă 80.000 de dolari pe săptămână. La aceste cheltuieli se adăugau cele cu salariile angajaților, care erau de 400.000 de dolari pe săptămână.

Tot din cauza pandemiei au dispărut și turiștii internaționali, o importantă sursă de venituri, transmite publicația New Idea.

Bindi, care a născut anul acesta o fetiță, și-a păstrat optimismul: „Oricum, ni s-a reamintit că există mereu speranță la orizont”. Australia a ridicat restricțiile majore, iar oamenii pot vizita din nou afacerea familiei.

Australia Zoo, deschisă în 1970 de părinții lui Steve, Robert și Lyn Irwin, a împlinit anul trecut 50 de ani.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Țeapă: Dezvoltatorii criptomonedei „Squid Game” au dispărut cu banii investitorilor

Emily Ratajkowski, plătită de un urmărit internațional pentru a apărea în public cu el