PROFM începe toamna cu un nou sezon al matinalului și emisiuni inedite

De: Ana Obretin / 09.09.2021, 14:29
PROFM începe toamna cu un nou sezon al matinalului și emisiuni inedite

Grila de toamnă a PROFM debutează pe 13 septembrie cu un nou sezon al „Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană”, dar și cu emisiuni inedite.

„Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană” este matinalul difuzat de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, care vine cu glume, invitați și muzică bună. Prin GluMEME – glume trimise de ascultători, „DaiDuma” – realizatorii dau tema, iar fanii dau duma sau „Rima mai bună pentru…” și „Tonomat la foc automat”, gazdele matinalului, Sebastian Coțofană și Mădălina Petre (Veve), își doresc să interacționeze mai mult cu publicul, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi, proprietarul radioului.

De la ora 10:00 până la 13:00, Călin Olah revine pe tronsonul care l-a consacrat și continuă energia matinalilor. De la 13:00 până la 16:00, Greeg continuă să le facă ziua energică și plină de zâmbete ascultătorilor PROFM.

„Open Road, cu Ralu și Bogdan”, de la 16:00 la 19:00, este emisiunea în care interacțiunea cu ascultătorii este la fel de mare. Cei aflați în mașină sau în drum spre casă vor discuta cu Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu despre temele zilei și cele ale vieții, dar vor avea parte și de joculețe antrenante.

Iar în „Liza & Fere Show”, difuzat de la 19:00 până la 22:00, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu promit să strângă gașca de prieteni pe PROFM, să lanseze provocări on-air și online pentru fanii radioului și să facă o mulțime de challenge-uri pe TikTok.

În weekend. Mădălina Vintilă este alături de ascultătorii matinali, de la 8:00 la 12:00, iar, până la 14:00, la Weekend Podcast, PROFM deschide seria podcast-urilor cu discuții lejere, de weekend, pe care fanii radioului să le poată asculta în timpul liber. De la 14:00 la 17:00, PROFM OPEN RADIO difuzează în fiecare sâmbătă clasamentul pieselor votate de ascultători, THE OFFICIAL 40, prezentat de Călin Olah. Duminică, pe același tronson orar, ascultătorii vor avea topul pieselor aflate în online trending, TRENDING HITS, prezentat de Liza & Fere.

Florin Goldic ține companie ascultătorilor în weekend, între topurile muzicale și petrecerile on-air cu DJ-i. Radioul deschide scena on-air pentru seturi de DJ-i, vineri, sâmbătă și duminică, de la 22:00 la 00:00, la Open Weekend For Party cu Marc Rayen, DJ Dark, Liviu Hodor, Mose N.

PRO FM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului DIGI din 2015.

CITEȘTE ȘI: Din toamnă, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se aud la PROFM

Foto: Digi