Quavo va juca alături de John Malkovich și Robert De Niro în “Wash Me in the River”

De: Loredana Toma / 19.02.2021, 12:51
Quavo va juca alături de John Malkovich și Robert De Niro în “Wash Me in the River”

Actorul și rapperul american Quavo, membru al trupei hip-hop Migos, va juca în lungmetrajul “Wash Me in the River” alături de veteranii Robert De Niro, John Malkovich și de Jack Huston.

Quavo este cunoscut mai ales din filmele “Fast and Furious 8” și “Triple 9”, dar și pentru colaborările muzicale cu artiști precum Post Malone, Dj Khaled , Justin Bieber, Lil Wayne și mulți alții, pentru hituri precum “Congratulations” și “Im the One”. Totodată, Quavo a apărut  în serialul “Atlanta” difuzat de canalul FX, în “Narcos: Mexico” de pe Netflix, în “Black-ish” și “Star” difuzate de posturile ABC, respectiv Fox.

În filmul “Wash Me in the River”, Quavo, pe numele real Quavious Keyate Marshall, va interpreta rolul lui Coyote, un traficant de droguri nemilos responsabil pentru moartea iubitei unui dependent de opioide, care acum caută să se răzbune.

“Robert DeNiro și Jack Huston m-au făcut să mă simt ca în familie la filmări”

Filmul este regizat de Randall Emmett (“Midnight in the Switchgrass”), este în spiritul producției “No Country for Old Men”, de Ethan și Joel Coen, și în prezent este turnat în Puerto Rico.

“A fost o experiență incredibilă pentru mine. Robert De Niro și Jack Huston sunt persoane cu picioarele pe pământ și m-au făcut să mă simt ca într-o familie. O să mă vedeți făcând în film câte ceva din ceea ce transmit în versurile mele. Acest film este unul dintre cele mai mari proiecte ale mele de până acum”, a spus Quavo, potrivit Variety.

“Quavo este un actor despre care cred că va avea un succes la fel de mare în actorie precum are în muzică și mă bucur că el este cel care dă viață personajului Coyote”, a spus regizorul filmului, Randall Emmett.

CITEȘTE ȘI: John Malkovich și Jonathan Rhys Meyers se înfruntă într-un thriller despre pandemie  

Robert de Niro și John Boyega au găsit “Formula” într-un nou proiect împreună 

Foto: Profimedia Images