Rapperii Lil Wayne și Kodak Black ar putea fi grațiați de Trump

De: Loredana Toma / 08.01.2021, 15:25
Rapperii Lil Wayne și Kodak Black ar putea fi grațiați de Trump

Rapperii Lil Wayne și Kodak Black sunt pe lista vedetelor care speră la o grațiere din partea președintelui american Donald Trump.

Potrivit Bloomberg, Trump ia în considerare grațierea lui Lil Wayne, care este pe cale să fie condamnat la maximum  10 ani de închisoare pentru port ilegal de armă. Wayne a pledat vinovat la proces, în luna decembrie, recunoscând că avea asupra lui un pistol placat cu aur și încărcat cu muniție, anul trecut, în timp ce călătorea spre Florida în avionul său privat. Decizia finală va fi anunțată pe 28 ianuarie. Rapperul a mai făcut 8 luni de închisoare în New York, în urmă cu 10 ani, pentru o faptă similară. El și Donald Trump și-au făcut chiar și o fotografie împreună în timpul campaniei la prezidențialele americane.

Pe lista lui Trump mai este și rapperul Kodak Black, ce, în 2019, a fost condamnat la 46 de luni de închisoare pentru deținere ilegală de arme. Black, pe numele real Dieuson Octave, a recunoscut că a mințit în formularul de verificare când a cumpărat mai multe arme de foc. Două dintre arme au fost găsite, mai târziu, la locul unor crime, iar amprentele lui Black erau pe una dintre ele.

Lamar Jackson face lobby pentru grațierea lui Black

Rapperul Lil Yachty și Lamar Jackson, fundașul echipei de fotbal Baltimore Ravens, au făcut lobby pentru ca Trump să-l grațieze pe Black. Într-o postare care acum este ștearsă, Jackson a scris chiar că va dona 1 milion de dolari dacă Black este iertat.

Lista lui Trump este lungă și include mai mulți oficiali de la Casa Albă precum și membrii familiei, precum fiica sa Ivanka și soțul ei, Jared Kushner. 19 ianuarie este ultima “zi de muncă” a lui Donald Trump în calitate de președinte al SUA.

CITEȘTE ȘI: Patru români acuzați că ar fi jefuit-o pe Tamara Ecclestone au fost achitați 

FOTO: Profimedia Images