Rapperul și vedeta TV Nick Cannon a anunțat că i-a murit bebelușul de cinci luni

De: Ana Obretin / 09.12.2021, 14:03
Rapperul și vedeta TV Nick Cannon a anunțat că i-a murit bebelușul de cinci luni

Rapperul și vedeta de televiziune Nick Cannon a împărtășit fanilor talk show-ului pe care îl găzduiește că mezinul său, un băiețel de cinci luni, a murit.

„În weekend, mi-am pierdut fiul cel mic, din cauza unei afecțiuni numite hidrocefalie, care era aproape o tumoare cerebrală malignă, invazivă, pe linia mediană, cancer cerebral”, a spus Cannon foarte emoționat. „Este greu”, a mai spus acesta.

Zen era copilul lui Cannon cu modelul Alyssa Scott.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NICK CANNON (@nickcannon)

Rapperul mai are șase copii din alte relații, inclusiv gemeni cu cântăreața Mariah Carey.

Hidrocefalia este o acumulare de lichid în creier care poate fi fatală. Cannon a mărturisit că și-a petrecut weekendul trecut cu fiul său în California și a spus că „nu numai că a văzut răsăritul, ci și apusul”. „Nu știam cum mă voi descurca astăzi”, a spus Cannon publicului său. „Dar am vrut să jelesc împreună cu familia mea”.

Nick Cannon a adus-o în platou și pe terapeuta și prezentatoarea TV dr. Laura Berman, pentru a discuta despre durerea pierderii unui copil. Berman a anunțat în luna februarie că fiul ei, Samuel, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri, la vârsta de 16 ani, informează CNN.

CITEȘTE ȘI: Michael Fassbender, surprins cu un bebeluș în brațe; el și Alicia Vikander ar fi devenit părinți

Foto: Profimedia Images