Răzvan Fodor prezintă „Alpha Kids”, un show despre copiii din noua generație

De: Ana Obretin / 02.07.2021, 11:00
Răzvan Fodor prezintă

Show-ul „Alpha Kids”, despre copiii din noua generație, considerată ca fiind cea mai intuitivă, educată și dinamică de până acum, care va fi prezentat de Răzvan Fodor, va avea premiera sâmbătă, de la 10.00, pe Antena 1.

Fiecare episod va aborda câteva teme incitante pentru cei mici, iar provocarea lor va fi să își spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Ce este căsătoria, de ce se despart oamenii, ce înseamnă maturitatea, de ce există legile, ce înseamnă dragostea și cine o aduce în viața noastră sau ce sfaturi au pentru părinți sunt doar o parte dintre întrebările cheie pe care Răzvan Fodor le-a pregătit pentru copiii invitați la „Alpha Kids”.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim”, spune Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la „Alpha Kids”. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

CITEȘTE ȘI: „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Foto: Antena 1