Reacția lui Bruce Willis după ce a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că nu purta mască

De: Loredana Toma / 13.01.2021, 18:18
Reacția lui Bruce Willis după ce a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că nu purta mască

Bruce Willis, care a fost surprins în urmă cu câteva zile, în public, fără mască, și-a calificat gestul drept “o eroare de judecată”. ”Protejați-vă și haideți să continuăm, toți, să purtăm mască!”, a declarat actorul american pentru revista People.

În weekend, Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles, California, pentru că nu purta mască de protecție împotriva SARS-CoV-2. Ulterior, mai multe fotografii cu el au apărut în presă.

În California, portul măștii este obligatoriu în spațiile închise și opțional în public, afară

Potrivit legislației californiene, portul măștii este obligatoriu în spațiile închise și opțional în public, afară, cu condiția să fie păstrată o distanță de doi metri față de alte persoane. Los Angeles este unul dintre orașele cele mai afectate de pandemie din SUA.

Willis pare că i-a enervat pe cumpărătorii din farmacie după ce ar fi  refuzat să poarte masca, motiv pentru care a ieșit fără să mai cumpere ceva, potrivit presei americane.

Starul seriei “Die Hard” a stat în izolare împreună cu toată familia o bună parte din perioada pandemiei și și-a încântat fanii arătându-le costumul din filmul “Armageddon”, în timp ce era acasă.

CITEȘTE ȘI: Bruce Willis se reuneşte cu soţia după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore

FOTO: Profimedia Images