Regé-Jean Page spune că nu ar avea o problemă ca rolul lui din „Bridgerton” să fie dat altcuiva

De: Nicoleta Lepădatu / 14.07.2022, 15:05
Regé-Jean Page spune că nu ar avea o problemă ca rolul lui din „Bridgerton” să fie dat altcuiva

Revelația „Bridgerton” Regé-Jean Page a declarat pentru publicația Variety că nu ar avea nicio problemă dacă rolul i-ar fi redistribuit în sezonul următor.

„Sunt liberi să facă ce doresc”, a spus Page la premiera noului film de acțiune cu spioni în care joacă, „The Grey Man”. „Shonda [Rhimes, producător executiv al ‘Bridgerton’] și cu mine am avut o conversație minunată la sfârșitul sezonului 1. Am fost destul de mulțumiți de modul în care l-am realizat și ce am reușit să facem acolo.”

Regé-Jean Page a continuat să recunoască șansa pe care a primit-o pentru a juca rolul lui Simon Basset, pețitorul inițial care se căsătorește cu Daphne Basset (Phoebe Dynevor) la încheierea primului sezon al serialului.

„Ne-am descurcat atât de bine pe acel arc narativ, încât oamenii uită că Simon a fost un tip destul de oribil. El a fost cel mai bun exemplu de băiat rău pe care l-am întâlnit oricare dintre noi”, a continuat Page. „Și așa, pentru că am făcut cerc complet atât de bine, pentru că am terminat povestea frumos, toată lumea a rămas cu acest sentiment grozav. Chiar trebuie să fii curajos să închei astfel de povești.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Interviu: Will Hughes-Jones, production designer „Bridgerton”, despre provocările realizării decorurilor spectaculoase din show

Chris Van Dusen, creatorul „Bridgerton”: Sezonul al doilea este „emoționant, sexy, scandalos”