Renee Zellweger joacă golf în comedia “The Back Nine”

De: Loredana Toma / 15.04.2021, 16:54
Renee Zellweger joacă golf în comedia “The Back Nine”

Actrița Renee Zellweger, revenită în atenția publicului cu strălucitorul rol al lui Judy Garland din producția “Judy”,  va juca în “The Back Nine”, o comedie care are ca temă principală golful și care va fi regizată de Michael Patrick King.

Zellweger va juca rolul unei foste jucătoare de golf, care renunță la pasiunea ei în favoarea carierei soțului și a creșterii fiului lor, pentru ca mai apoi să decidă să revină în acest sport, pe măsură ce căsnicia ei de 25 de ani este în cădere liberă, după ce copilul a plecat la studii, potrivit The Hollywood Reporter.

“The Back Nine” va fi primul proiect pentru producătoarea de film Amy Baer și studioul ei, Landline Pictures. Scenariul, de asemenea, va fi scris tot de regizorul Patrick King, ce s-a ocupat și de producția “2 Broke Girls”, iar Jhoni Marchinko și Krista Smith îi vor fi alături.

“O avem pe Renee Zellweger. Ce ne putem dori mai mult de atât?”

“Eu, Jhoni, Krista suntem extrem de încântați să o avem alături de noi pe Renee Zellweger în această producție. Este o actriță absolut încântătoare și cu o putere extraordinară. Te poate face să râzi sau să plângi într-o secundă și știe să țină și crosa de golf foarte bine. Ce ne-am putea dori mai mult de atât?”, a declarat regizorul și scenaristul Patrick King, potrivit THR.

De producția executivă a noului film se vor ocupa atât Renée Zellweger, cât și Carmella Casinelli, din partea Big Picture Co.

Actrița Renée Zellweger este cunoscută pentru roluri precum cele din comedia romantică “Jerry Maguire”, regizată în 1996 de Cameron Crowe, “One True Thing”, “Nurse Betty”, “Chicago”, “Cold Mountain”, precum și trilogia “Bridget Jones”.

CITEȘTE ȘI: Reacţia actriţei Renée Zellweger după polemica generată de chipul ei: “Sunt fericită!” 

Renee Zellweger este de nerecunoscut! Cum poate să arate acum interpreta lui Bridget Jones

Renne Zellweger isi doreste un copil

Foto: Profimedia Images