„Restul e tacere”, un film care vorbeste! Acum si pe DVD

De: Dragos Tanase / 26.05.2008, 18:01
Filmul "Restul e tacere", regizat de Nae Caranfil, va fi disponibil si pe DVD, din 5 iunie, fiind distribuit de Pro Video!

Restul e tacere”, regizat de Nae Caranfil, va fi disponibil si pe DVD, din 5 iunie, fiind distribuit de Pro Video!

Filmul constituie un omagiu adus “varstei inocentei” cinematografiei autohtone, prezentand povestea realizarii primului lungmetraj romanesc, “Independenta Romaniei”.

Cu Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu si Mirela Zeta in rolurile principale, “Restul e tacere” este realizat dupa un scenariu premiat in cadrul celor mai prestigioase concursuri internationale, fiind distins cu Trofeul Martin&Rossi pentru ,,Cel mai bun scenariu al anului”, in cadrul Festivalului International de Film Paris (1995) si Trofeul Hartley Merrill (Second Prize).

Regizorul Nae Caranfil Filmul, care a avut premiera in Romania pe 7 martie, il aduce in centrul actiunii pe Grig (Marius Florea Vizante), fiul unui celebru actor roman de la inceputul secolului trecut, al carui vis este acela de a realiza cel mai mare, cel mai lung, si cel mai spectaculos film facut vreodata.

Nebunul patron al artelor Leon (Ovidiu Niculescu), cel mai tipator si excentric proprietar funciar din tara devine finantatorul lui Grig.

Insa in mod succesiv, Leon, va deveni si protectorul, profesorul, tatal inlocuitor, partenerul tradator si dusmanul pe viata al lui Grig.

Elogiat de publicatii precum Variety si Hollywood Reporter, “Restul e tacere” a fost catalogat ca fiind “un film inteligent, creeat pe gustul publicului, cu o dragoste rara pentru personajele si era sa” (Variety).

DVD-ul va fi distribuit de Pro Video in magazinele de specialitate din tara, la pretul de 39.9 RON.

Coperta DVD-ului Restul e tacere