Ricky Martin a scăpat de acuzațiile de incest; ce spune starul

De: Ana Obretin / 22.07.2022, 09:32
Ricky Martin a scăpat de acuzațiile de incest; ce spune starul

Ricky Martin a scăpat de acuzațiile de incest care i-au fost aduse recent de un nepot. La doar câteva ore după ce un judecător din Puerto Rico a respins cazul împotriva lui Ricky Martin, starul a vorbit în premieră despre acest subiect și a spus că situația a fost „dureroasă”.

„Au trecut aproape patru decenii de când lucrez ca artist, sub ochii publicului, și nu am avut niciodată de-a face cu ceva atât de dureros cum am trăit în ultimele săptămâni”, a spus el într-un videoclip. care a fost prezentat presei de purtătorul său de cuvânt. „Am fost victima unei minciuni. Din păcate, atacul a venit de la un membru al familiei… Îi doresc numai bine, ca el să găsească lumina. O minciună poate provoca atât de mult rău. Mi-a făcut rău mie, soțului meu, copiilor mei, părinților mei, familiei mele. Nu m-am putut apăra, pentru că a trebuit să urmez un proces legal în care trebuia să tac până când voi putea vorbi cu un judecător. Azi a fost ziua. Acum, este timpul să mă vindec. Sunt foarte rănit. Voi găsi liniștea, necesară pentru a vedea din nou lumina la capătul tunelului, așa cum am reușit întotdeauna”, a spus Ricky Martin, potrivit The Hollywood Reporter.

Joi, dosarul împotriva cântărețului – în care nepotul său îl acuzase că l-a urmărit și hărțuit – a fost respins de un judecător din Puerto Rico, potrivit unui comunicat emis de avocații lui pentru Billboard. Martin a apărut în fața instanței prin Zoom, pentru a vorbi despre acuzațiile făcute de nepotul său. Audierea a avut loc după ce un judecător a emis un ordin de restricție împotriva cântărețului la începutul lunii iulie. Reclamantul a confirmat instanței că decizia sa de a-și retrage acuzațiile îi aparține în totalitate. 

Potrivit presei locale, reclamantul este nepotul lui Martin, în vârstă de 21 de ani, care a susținut că s-a întâlnit cu artistul portorican timp de șapte luni. Potrivit informațiilor din ordinul de restricție, acesta ar fi declarat că s-au despărțit în urmă cu două luni și că Martin nu a acceptat despărțirea și a fost văzut zăbovind pe lângă casa reclamantului de cel puțin trei ori.

Martin a spus într-un mesaj publicat pe Twitter la acea vreme că ordinul de restricție a fost emis pe baza unor acuzații „complet false”. 

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin este acuzat de incest; Ce spun reprezentanții superstarului latino

Foto: Profimedia Images