Ricky Martin este acuzat de incest; Ce spun reprezentanții superstarului latino

De: Ana Obretin / 18.07.2022, 11:39
Ricky Martin este acuzat de incest; Ce spun reprezentanții superstarului latino

Superstarul portorican Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani. Artistul riscă o pedeapsă de până la 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Cântărețul în vârstă de 50 de ani a primit un ordin de restricție în urma unui incident de violență domestică raportat în Puerto Rico, la începutul acestei luni. La momentul respectiv, identitatea victimei nu a fost dezvăluită.

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin va juca rolul principal în serialul de comedie „Mrs. American Pie” la Apple TV+

Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari de către fostul manager, pentru încălcarea contractului

Fratele lui Ricky, Eric Martin, a identificat-o de atunci pe presupusa victimă drept nepotul cântărețului, Dennis Yadiel Sanchez. Starul este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihologice” asupra lui Dennis în timpul relației lor de șapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al lui Ricky Martin a calificat, anterior, acuzațiile de abuz drept „complet false și fabricate”. Ricky este așteptat în fața unei instanțe din Puerto Rico pe 21 iulie, într-un proces care a fost între timp deschis. Ordinul de restricție, obținut de ziarul portorican El Vocero, spune că Ricky și Dennis s-au despărțit în urmă cu două luni, după ce s-au întâlnit timp de șapte luni. Tânărul de 21 de ani este fiul surorii vitrege a lui Ricky Martn, potrivit Latin Post.

Ricky Martin: Afirmațiile sunt „dezgustătoare”

Marty Singer, avocatul lui Martin, a declarat pentru EW că afirmațiile sunt „neadevărate” și „dezgustătoare” și că vor fi respinse de îndată ce vor ajunge în fața unui judecător. „Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală. Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu ar fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său”, se arată în declarația lui Singer. „Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Toți sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai ales, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va putea examina faptele”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Cu ce armă luptă Ricky Martin împotriva traficului de copii?!

Ricky Martin a recunoscut ca este homosexual!

Foto: Profimedia Images