Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari de către fostul manager, pentru încălcarea contractului

De: Nicoleta Lepădatu / 30.06.2022, 08:46
Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari de către fostul manager, pentru încălcarea contractului

Ricky Martin este dat în judecată pentru comisioane neplătite în valoare de peste 3 milioane de dolari de către fostul său manager, Rebecca Drucker, potrivit documentelor legale.

Drucker a fost managera cântărețului portorican în două perioade separate: din 2014-2018 și din nou din 2020-2022, ceea ce, potrivit acesteia, s-a datorat faptului că „viața personală și profesională a cântărețului au fost într-un haos absolut”.

Plângerea depusă la Tribunalul Districtual Central L.A. susține că Drucker a contribuit la cariera lui Ricky Martin prin „contracte de înregistrare, acorduri de turnee și sponsorizare și alte eforturi profesionale” și citează turneul său nord-american cu Enrique Iglesias. „Cu Rebecca alături, Martin a câștigat milioane de dolari și, prin urmare, îi datorează Rebeccăi comisioane substanțiale”, se arată în reclamația de 15 pagini.

Documentul se referă, de asemenea, la un incident care ar fi avut loc în septembrie 2020, în care Rebecca Drucker susține că Martin a fost amenințat cu o „acuzație care i-ar putea pune capăt carierei”. Ea susține, de asemenea, că, datorită îndrumării ei, el a reușit să „iasă nevătămat și să continue cu renașterea sa profesională”.

Plângerea subliniază o încetare „forțată” a relației lor de afaceri, Drucker susținând că Ricky Martin a manipulat-o și a mințit-o în mod regulat – ceea ce a dus în cele din urmă la demisia ei în aprilie a acestui an.

Reprezentanții cântărețului au refuzat cererea de comentarii a publicației Variety.

Deși nu există o dată stabilită, Ricky Martin se pregătește în prezent să lanseze un nou EP intitulat „Play”, care este continuarea  „Pausa” din 2020.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin va juca rolul principal în serialul de comedie „Mrs. American Pie” la Apple TV+

Tags: