Enrique Iglesias spune că albumul „Final’, pe care îl va lansa pe 17 septembrie, ar putea fi ultimul din cariera sa

De: Nicoleta Lepădatu / 05.09.2021, 18:32
Enrique Iglesias spune că albumul

Cântărețul Enrique Iglesias are 46 de ani și o carieră îndelungată în spate, dar a spus că ia în calcul să on încheie. Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care m-am tot gândit în ultimii ani”, a spus artistul.

Va fi volumul 1 şi vol. 2, dar vor fi ultimele. Mă aflu în acel moment al vieţii, acel capitol când mă gândesc că este cel mai potrivit să închei şi mă gândesc la asta din 2015″.

Enrique Iglesias şi-a lansat albumul de debut în 1995. Ulterior a mai lansat „Escape” în 2001, „Euphoria” în 2010 şi „Sex and Love” în 2014, care este cel mai recent album.

În timpul conversaţiei cu Ricky Martin, 49 de ani, şi Sebastián Yatra, 26 de ani, cântăreţul melodiei „Bailando” şi-a asigurat fanii că cel de-al 11-lea album de studio nu înseamnă sfârşitul carierei sale în muzică.

Nu voi înceta niciodată să scriu cântece pentru că îmi place, dar o voi face în alt mod, adică nu înseamnă că trebuie neapărat împachetate într-un disc, aşa că acest proiect pentru mine este important”, a explicat el.

Într-o postare pe Instagram, Iglesias a distribuit coperta albumului „Final”, o imaginea alb şi negru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

„Final Vol. 1” este programat să fie lasat pe 17 septembrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness!

Enrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert. Artistul a continuat să cânte