Ricky Martin va juca rolul principal în serialul de comedie „Mrs. American Pie” la Apple TV+

De: Nicoleta Lepădatu / 23.05.2022, 16:38
Ricky Martin va juca rolul principal în serialul de comedie „Mrs. American Pie” la Apple TV+

Cântărețul Ricky Martin va avea un rol principal în serialul de comedie de la Apple TV+ „Mrs. American Pie”, conform publicației Deadline.

Vestea vine în momentul în care starul multiplu câștigător de Grammy și nominalizat la Emmy prezent la Cannes se pregătește să cânte la gala Fundației Americane pentru Cercetarea SIDA, alături de alte celebrități precum Christina Aguilera, în cursul acestei săptămâni.

Ricky Martin va juca în „Mrs. American Pie” în rolul principalului masculin, Robert, și este ultimul care a fost adăugat pe o listă de distribuție care îi include pe Kristen Wiig, Alison Janney și Laura Dern pentru serialul al cărui producător executiv este Dern.

Acesta este un rol principal uriaș pentru Martin, care a fost văzut ultima oară jucându-l pe Antonio D’Amico în drama FX aclamată de critici a lui Ryan Murphy, „The Assassination of Gianni Versace”, parte a antologiei „American Crime”.

Kristen Wiig este Maxine Simmons, o femeie care încearcă să-și asigure locul la cea mai exclusivistă masă din America: înalta societate din Palm Beach.

Seria a fost dezvoltată de Laura Dern și partenerul ei de producție, Jayme Lemons, prin intermediul bannerului lor Jaywalker Pictures. Abe Sylvia, care se află în spatele viitorului serial „George & Tammy” în care Jessica Chastain are rolul principal, va fi scenarist, producător executiv și showrunner.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin și-a lansat prima piesă de pe noul album: „Este o celebrare a vieții”

Idris Elba va juca în serialul Apple TV+, thriller-ul „Hijack”, căruia îi va fi și producător

 

Tags: