Idris Elba va juca în serialul Apple TV+, thriller-ul „Hijack”, căruia îi va fi și producător

De: Nicoleta Lepădatu / 22.04.2022, 09:45
Idris Elba va juca în serialul Apple TV+, thriller-ul „Hijack”, căruia îi va fi și producător

Idris Elba va juca și va fi producător executiv al „Hijack”, un thriller a cărui acțiune se petrece la bordul unui avion deturnat. Seria limitată, care a primit o comandă directă de la Apple TV+, este primul proiect rezultat dintr-un contract extins semnat de Elba și Green Door Pictures cu gigantul tehnologic în 2020.

George Kay („Lupin”, de la Netflix) este scenaristul serialului, iar Jim Field Smith („Criminal”, „The Wrong Mans”) va semna regia.

„Hijack” va avea ca subiect tot ceea ce se petrece pe un zbor deturnat care face o călătorie de șapte ore către Londra, în timp ce autoritățile de la sol caută răspunsuri. Idris Elba îl va juca pe Sam Nelson, un negociator desăvârșit în lumea afacerilor care încearcă să facă un pas în plus și să folosească toată expertiza sa pentru a salva viețile pasagerilor. Strategia lui de mare risc, însă, l-ar pute pune și pe el în pericol.

Serialul este realizat de 60Forty Films și Kay and Smith’s Idiotlamp Productions în asociere cu Green Door. Elba, Kay și Smith vor fi producători executivi alături de Jamie Laurenson și Hakan Kousetta de la 60Forty și Kris Thykier.

Idris Elba a devenit extrem de cunoscut în Statele Unite cu rolul său din serialul „The Wire” de la HBO. Creditele sale includ, de asemenea, „Sonic the Hedgehog 2”, „The Harder They Fall”, „Turn Up Charlie”, de la Netflix și „Luther ”de la BBC.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Idris Elba, în negocieri pentru viitorul film „James Bond”, dar nu pentru rolul principal

Tags: