Idris Elba, în negocieri pentru viitorul film „James Bond”, dar nu pentru rolul principal

De: Ana Obretin / 22.11.2021, 09:48
Idris Elba, în negocieri pentru viitorul film

Idris Elba este în discuții pentru a juca în următorul film „James Bond”, însă se pare că vedeta serialului „Luther” nu va juca personajul principal.

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora actorul va prelua rolul lui 007 după plecarea lui Daniel Craig din franciză, dar, luna trecută, acesta a insistat că nu este adevărat. El a declarat pentru postul britanic ITV, la premiera filmului Netflix „The Harder They Fall”: „Nu, nu voi fi James Bond”.

CITEȘTE ȘI: Top cele mai bune seriale ale secolului 21; ce producție ocupă primul loc (VIDEO)

James Bond: Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul

Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

Acum, potrivit The Sun, Elba este în schimb în discuții pentru preluarea rolului unui răufăcător în următorul film Bond. „Idris a avut discuții informale cu studioul și i s-a spus că există un rol în următorul film Bond pentru el, dacă dorește”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic. „Nu va fi personajul din titlu, dar ei (producătorii, n.r.) recunosc nivelul de atracție și respect pe care le emană și vor să lucreze cu el la un personaj complet original pentru următoarea parte”, a mai spus sursa.

Vestea vine după ce Dwayne Johnson a spus, săptămâna trecută, că este dornic să fie următorul James Bond. Actorul a spus despre interesul său pentru rol – după ce ultimul film al lui Daniel Craig în rolul Bond, „No Time To Die”, a fost lansat – într-un nou interviu pentru Esquire.

Într-o recenzie de patru stele a filmului „No Time To Die”, Alex Flood de la NME l-a descris drept o „o aventură finală surprinzător de emoțională” pentru James Bond al lui Daniel Craig.

Între timp, Idris Elba a dezvăluit că filmările pentru viitorul lungmetraj „Luther” au început. Actorul, care își va relua rolul din serialul cu detectivi de succes și va produce filmul spin-off, a anunțat știrea pe Twitter, la începutul acestei luni.

CITEȘTE ȘI: Idris Elba va scrie cărți pentru copii inspirate de Isan, fiica sa

Idris și Sabrina Elba, parteneriat cu Christian Louboutin, pentru colecția capsulă „Walk a Mile in My Shoes”

Foto: Profimedia Images