Ricky Martin și-a lansat prima piesă de pe noul album: „Este o celebrare a vieții”

De: Ana Obretin / 11.06.2021, 15:55
Ricky Martin și-a lansat prima piesă de pe noul album:

Ricky Martin marchează începutul verii cu o nouă piesă fierbinte, „Qué Rico Fuera”, primul single de pe viitorul lui album, „Play”.

Cântărețul în vârstă de 49 de ani a realizat piesa împreună cu artista Paloma Mami. Cântecul este un amestec de stiluri pop, afro-latino și urban și este scris de Martin și Mami, împreună cu producătorii Wissem Larfaoui, Kevyn Mauricio Cruz și Juan Camilo Vargas. 

„Această piesă, ‘Que Rico Fuera’, primul single de pe viitorul meu album, ‘Play’, are ca scop celebrarea – sărbătorim viața în întreaga lume după tot ceea ce a fost în ultimul an și jumătate”, a declarat Martin pentru People.

„Acum ieșim în sfârșit din toate acestea”, a mai spus el. „După anul provocator pe care tocmai l-am avut, tot ce am vrut să fac este să creez piese care să te facă să te lași dus de val. ‘Que Rico Fuera’ a venit la momentul potrivit (…) Este senzual și plin de ritm”, a mai spus starul latino.

Ricky Martin: „Este timpul să dansăm și să sărbătorim viața”

La rândul ei, artista americană cu origini chiliene Paloma Mami, în vârstă de 21 de ani, cunoscută pentru amestecul inedit de diferite genuri muzicale din piesele sale, a spus că acest cântec „are o puternică vibrație tropicală”.

„Chiar acum am ieșit din zona mea de confort și am scris ceva mult mai sexy decât fac de obicei”, a mai spus aceasta. 

CITEȘTE ȘI: Cu ce armă luptă Ricky Martin împotriva traficului de copii?!

Ricky Martin a recunoscut ca este homosexual!

Nick Cave a lansat noua piesă „Letter to Cynthia”, care are o poveste specială

Katy Perry a lansat o piesă cu Pikachu la 25 de ani de „Pokemon”

Trupa Coldplay lansează piesa “Higher Power” printr-o “transmisie spațială”

Foto: Profimedia Images