Katy Perry a lansat o piesă cu Pikachu la 25 de ani de „Pokemon”

De: Alex Manole / 14.05.2021, 20:55
Katy Perry a lansat o piesă cu Pikachu la 25 de ani de

Cântăreața Katy Perry a lansat piesa „Electric”, care va fi inclusă pe „Pokemon 25: The Album”, un material discografic ce va reuni mai mulți artişti, ca J Balvin și Post Malone, pentru a celebra, în această toamnă, 25 de ani de la apariția pe piață a celebrului joc video.

În videoclipul piesei, Katy Perry apare alături de Pikachu, despre care spune că este personajul Pokemon preferat.

„Sunt foarte ataşată de acest erou. Ştiu că sunt şi alte personaje în joc, dar Pikachu este foarte drăguţ”, a spus ea în ianuarie pentru revista People, potrivit News.ro, înainte de se compara cu acest mic personaj capabil să surprindă prin puterea sa.

„Înţeleg povestea lui Pikachu. Dacă ne încredem în aparenţe, aţi putea gândi că sunt doar drăguţă şi că eu cânt doar cântece drăguţe, dar dacă mergi în profunzime vei vedea că ‘Chained to the Rhythm’ nu este doar un cântec distractiv!”, a mai spus Perry.

„Îmi place să fac parte din poveşti bune şi vesele care au un mesaj pozitiv de transmis. De când am copil, înţeleg cât de important este să te joci. Acest proiect este o extensie a ceea ce sunt”, a adăugat cântăreața.

Katy Perry, care a născut o fetiţă anul trecut, al cărei tată este actorul Orlando Bloom, a anunţat săptămâna aceasta primele date din „Play”, rezidenţa sa care începe pe 29 decembrie la Resorts World din Las Vegas.

Foto: Katy Perry – Mâncarea e la modă!

Katy Perry: „Am o problemă cu cititul”

Oana Pellea: „Pokemon Go testează capacitatea de manipulare a rasei umane”

Foto: Profimedia Images