Nick Cave a lansat noua piesă „Letter to Cynthia”, care are o poveste specială

De: Loredana Toma / 01.06.2021, 12:00
Nick Cave a lansat noua piesă

Cântărețul Nick Cave și-a lansat online cea mai nouă piesă, “Letter to Cynthia”, inspirată de o scrisoare primită de la una dintre admiratoarele sale. Melodia face parte dintr-o lansare specială, un material muzical alcătuit din două piese, ”Letter to Cynthia” și “Song For Cynthia”, pe care Cave și colegul său Warren Ellis l-au intitulat “Grief”. 

“În ultimii câțiva ani, am trecut prin experiența pierderii tatălui meu, a surorii mele și a primei mele iubiri și simt că, într-un fel, comunicăm prin intermediul visurilor. Ei mă ajută”, a scris Cynthia, în 2018, într-un mesaj trimis pe adresa de corespondență a lui Cave cu fanii săi. 

De altfel, și Cave a experimentat durerea pierderii unei persoane foarte dragi: Arthur, fiul său, a murit în 2015, la vârsta de 15 ani. ‘Tu și Susie simțiți că fiul vostru, Arthur, comunică în vreun fel cu voi?”, a întrebat Cynthia.

Nick Cave: “Cynthia m-a ajutat să-mi înfrunt sentimentele contradictorii”

Într-o descriere a noului single, Cave a povestit că, după ce a citit scrisoarea admiratoarei sale, i-a răspuns și “atunci a fost primul moment în care a fost capabil să-și articuleze propriile sentimente contradictorii, de durere”. “Scrisori precum cea a Cynthiei m-au ajutat să revin pe această lume și să readuc și alți oameni cu mine. Am înregistrat aceasta piesă si melodia ‘Song for Cynthia’ în noiembrie 2020, împreună cu Warren, la Soundtree Studios din Londra. Sper să vă placă”, a precizat Nick Cave, potrivit nme.com.

În luna februarie, duoul a lansat online un LP surpriză, care va apărea pe piață, ca vinil și CD, pe 18 iunie. De asemenea, Nick Cave și-a anunțat de curând noul său turneu împreună cu trupa The Bad Seeds, care va avea loc ân vara anului 2022.

CITEȘTE ȘI: The Prodigy a dezvăluit un fragment din prima piesă ce va fi lansată de la moartea lui Keith Flint

Katy Perry a lansat o piesă cu Pikachu la 25 de ani de „Pokemon”

DJ Martin Garrix, Bono și The Edge au lansat imnul Euro 2020

Foto: Profimedia Images