Nick Cave & The Bad Seeds anunță datele turneului european 2022

De: Loredana Toma / 19.05.2021, 15:54
Nick Cave & The Bad Seeds anunță datele turneului european 2022

Nick Cave & The Bad Seeds a anunțat detaliile noului său turneu muzical, care va avea loc anul viitor, după ce, recent, a amânat seria de concerte programată în 2021, din cauza pandemiei.

Turneul trupei va lua startul în Grecia, la Festivalul de la Atena, pe 15 iunie 2022. Detaliile de până în prezent includ concerte până pe 12 august, când Nick Cave și trupa sa vor fi la festivalul Way Out West din Goteborg.

În contextul pandemiei, trupa a fost obligată să-și anuleze concertele, însă, pe de altă parte, Cave și colegul său Warren Ellis au avut ocazia să se reunească și să înregistreze un album surpriză intitulat “Carnage”, care a fost lansat în luna februarie. 

“Carnage” este rezultatul a doi meșteri aflați la apogeul puterii lor melodramatice

Potrivit unei recenzii muzicale realizate de NME, care a și salutat ideea albumului care le permite fanilor să facă “un salt aventuros în noaptea întunecată a sufletului din perioada COVID-19”,  materialul este “cel mai bun de la ‘Push The Sky Away’, din 2013, sau chiar de la ‘Abattoir Blues’”.

“Albumul este rezultatul a doi meșteri aflați la apogeul puterii lor melodramatice”, potrivit nme.com. “Aceste cântece s-au născut din lipsa senzației de trăire totală a acelui moment când ești pe scenă. Cu siguranță, au surprins momentele de abandon, împreună cu cele sporite de panică și nebunia venite odată cu carantina și cu evenimentele globale din ultimul an, dar și acele momente de compasiune și pace, liniște și speranță pentru ceea ce va urma”, se mai arată în recenzia nme.com.

CITEȘTE ȘI: Viitorul turneu al artistului Bad Bunny, cel mai rapid vândut în pandemie

Noel Gallagher confirmă un documentar despre concertele Oasis din Knebworth

Concertul-test din Barcelona: Aproape niciun spectator nu a fost diagnosticat cu COVID; programe pilot încep și în România

Rob Halford, de la Judas Priest, îndeamnă oamenii să se vaccineze pentru reluarea concertelor live

Foto: Profimedia Images