Rob Halford, de la Judas Priest, îndeamnă oamenii să se vaccineze pentru reluarea concertelor live

De: Loredana Toma / 12.04.2021, 17:41
Rob Halford, de la Judas Priest, îndeamnă oamenii să se vaccineze pentru reluarea concertelor live

Solistul trupei Judas Priest, Rob Halford, i-a îndemnat pe fanii heavy metal să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru a se putea bucura, din nou, de concertele live.

Halford a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care le transmite tuturor să se vaccineze, pentru ca “acele vibrații și sentimente de bucurie pe care le aduce muzica să poată fi retrăite cât mai curând posibil”.

“Sunt mândru de comunitatea noastră”

“Salutare tuturor ! Aici este al vostru zeu al heavy metal-ului Rob Halford, din trupa Judas Priest, și vă transmit acest mesaj în semn de multumire pentru întreaga comunitate care a făcut ceea ce este corect, adică s-a vaccinat în ideea de a pune capăt acestei pandemie creată de virusul SARS-CoV-2”, a spus el.

“Unul dintre  lucrurile de care sunt mândru în comunitatea noastră este faptul că ne sprijinim unii pe alții, nu doar în muzică, ci și în situații de viață. Știm cu toții că, cu ajutorul acestui vaccin, putem să redeschidem un sector de care ne este foarte dor, care include cluburi, cinematografe, arene și festivaluri, pentru a fi aproape unii de alții. Așa că haideți să încercăm să readucem acele vibrații înapoi cât mai repede. Vă îndemn pe aceia dintre voi care nu v-ați vaccinat încă s-o faceți cât mai repede, așa cum am făcut și noi și alte trupe care cântă live pentru fanii lor”, a mai spus Halford.

Artistul și-a încheiat mesajul prin menționarea organizației caritabile Made To Save, care se asigură că cele mai încercate comunități au acces la vaccin în această perioadă. La începutul acestui an, Halford a arătat cât de mult s-a identificat cu aceste vremuri în documentarul “This Is Spinal Tap”. 

CITEȘTE ȘI: Bono, Penelope Cruz își împrumută vocile pentru seria animată pro-vaccinare “Pandemica”

Dolly Parton a fredonat o versiune de pandemie a hitului “Jolene”, în timp ce se vaccina contra COVID-19

David Guetta spune că ar fi “absolut corect” ca accesul în festivaluri să depindă de vaccinare

Arnold Schwarzenegger, după ce s-a vaccinat: Vino cu mine dacă vrei să trăiești

Foto: Profimedia Images