Viitorul turneu al artistului Bad Bunny, cel mai rapid vândut în pandemie

De: Loredana Toma / 21.04.2021, 09:14
Viitorul turneu al artistului Bad Bunny, cel mai rapid vândut în pandemie

Viitorul turneu al artistului portorican Bad Bunny, intitulat  “El Último Tour del Mundo 2022”, a devenit cel mai rapid vândut în pandemie, dar și din ultimii trei ani, cu încasări între 63 și 84 de milioane de dolari.

Compania de bilete Ticketmaster și  Cardenas Marketing Network (CMN) au precizat că 15 aprilie, ziua de când au fost disponibile biletele în avans, se clasează ca fiind cea mai bună dată de vânzare pentru orice turneu promovat de platforma de ticketing.

Totodată, acesta este cel mai bine vândut eveniment din pandemie până la momentul actual, potrivit Variety.

Cu turneul său, Bad Bunny  va ajunge în 35 de orașe din America de Nord, începând cu 9 februarie 2022, la Ball Arena din Denver. Datorită cererii mari de bilete, zece noi spații de concerte au fost adăugate celor inițiale, dintre care mai multe au fost sold out imediat, în Miami, Los Angeles, Chicago, Dallas, Houston, Orlando și San Jose.

“Oamenii îl vor pe Bad Bunny live, pe scenă”

“Un lucru este clar și anume că oamenii vor să-l vadă pe  Bad Bunny în concert live pe scenă. Cererea de bilete pentru turneul său a depășit mai multe recorduri din toată istoria Ticketmaster. Suntem fericiți să le putem oferi fanilor biletele pentru concertele unuia dintre cei mai renumiți artiști”, a declarat Mark Yovich, președintele Ticketmaster.

Bad Bunny a lansat trei albume în 2020 – “YHLQMDLG”,  “Las Que No Iban A Salir” și “El Último Tour del Mundo”.  Bunny a câștigat recent mai multe trofee Latin American Music, printre care și cele pentru artistul anului, albumul anului” (“YHLQMDLG”), artistul preferat, artistul urban preferat și albumul urban preferat, cu materialul discografic “Las Que No Iban A Salir”.

În decembrie 2020, Bad Bunny a scris istorie în Billboard 200, când a devenit artistul cu primul album doar în limba spaniolă care s-a plasat pe primul loc, cu „El Ultimo Tour Del Mundo„. 

CITEȘTE ȘI: Drake, cel mai ascultat artist din istoria Spotify, cu peste 50 de miliarde de accesări

Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

Foto: Profimedia Images