Robbie Williams ar putea fi mai tare decat lautarii nostri

De: Dragos Tanase / 23.06.2008, 18:38
Robbie Williams ar putea fi mai tare decat lautarii nostri
Robbie Williams a primit o oferta de aproximativ 1,9 milioane de euro pentru a sustine un concert in cadrul festivalului Sandnes, din Norvegia.

Cantaretul britanic Robbie Williams a primit o oferta de aproximativ 1,9 milioane de euro (1,5 milioane de lire sterline) pentru a sustine un concert in cadrul festivalului Sandnes, din Norvegia.

Concertul pe care el ar trebui sa il sustina contra fabuloasei sume are o durata de doar jumatate de ora, dar artistul nu a decis deocamdata daca va onora oferta.

La noi, de exemplu, Nelu Ploiesteanu a declarat, intr-o emisiune TV, ca ia 2000 de euro pentru o noapte de cantat la o nunta.

Deci, Robbie, baiatule, vezi si tu ce bani mai ai in banci, tine cont ca ai cam iesit din viata publica, iar vremea ta incepe sa "apuna"!

Nu o lua si tu pe urmele lui Michael (Jackson, desigur) si treci peste anumite principii, mai ales ca pe alte meleaguri (a se citi Romania) se munceste din greu pentru banii astia.

Preocuparile artistului pentru OZN-uri, pe Mediafax.ro!

 

Crezi ca va accepta Robbie oferta?

Robbie Williams – Angels:

Rocsana Marcu & Nelu Ploiesteanu – Marie si Marioara:

Citeste si:

Robbie Williams: sex, droguri si fast-food

Robbie Williams: sex, droguri si fast-food

Robbie Williams este iubit precum Timberlake in UK, doar ca in SUA – nu este decat un alt tip gras care incearca sa dea vina pe traiul bun si aglomeratia de fete din jur.

 

Kylie Minogue primeste sfaturi de la Robbie Williams

Kylie Minogue primeste sfaturi de la Robbie Williams

In timp ce Kylie Minogue se afla in plina campanie de “cucerire” a pietei muzicale din Statele Unite cu noul album, Robbie Williams o sfatuieste pe diva australiana sa-si “tempereze” eforturile. Conform declaratiilor unui apropiat al cantaretei, artistul britanic i-a sugerat lui Kylie “sa pastreze Statele Unite ca pe un loc de refugiu, in care sa evadeze atunci cand simte nevoia de liniste si relaxare.”

 

Robbie Williams – cantaret de nunta

Robbie Williams - cantaret de nunta

Cantaretul britanic Robbie Williams a acceptat sa sustina un recital la nunta jucatorului de golf Colin Montgomerie, evenimentul urmand sa se desfasoare luna viitoare, informeaza ContactMusic.

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si:

Bancul zilei
Clipul zilei
Benzina pentru programatori
 

Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:…

Cuvinte cheie: prins cu pantalonii jos in camin funny
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau

 

Imagine: Mediafax Foto