Robbie Williams își va juca propriul rol în filmul despre viața sa

De: Ana Obretin / 09.05.2022, 11:36
Robbie Williams își va juca propriul rol în filmul despre viața sa

Cântărețul britanic Robbie Williams spune că își va juca propriul rol în viitorul film despre viața sa, „Better Man”.

Autorul hitului „Let Me Entertain You” lucrează cu regizorul Michael Gracey la acest lungmetraj și, deși a recunoscut că încă nu știe cine îl va portretiza pentru versiunea sa mai tânără, el a confirmat că nu va trebui să facă acest lucru.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Vorbind cu fanii de la Rod Laver Arena din Melbourne, el a spus: „Problema cu filmele este că este o minune că se face orice”. „Totul merge din blocaj în blocaj. Întotdeauna este: ‘Această persoană spune nu și această persoană spune da și această persoană se simte jignită și această persoană nu este suficient de jignită”, a mai spus acesta. „Sunt 97 la sută sigur că se va întâmpla (filmul n.r.). Nu știu cine mă va juca când voi fi mai tânăr, dar știu cine mă va juca când voi fi mai în vârstă. Te uiți la el”, a mai spus vedeta în vârstă de 48 de ani. El a adăugat că are o idee despre cine i-ar plăcea să-l portretizeze în tinerețe, dar a refuzat să ofere un nume. 

S-a susținut anterior că Robbie și Michael Gracey nu au putut alege pe nimeni când au avut loc audițiile pentru rol. „Robbie este uluit de cât de dificil este de realizat proiectul. Și acum începe să-și facă griji că nu va ajunge niciodată pe marele ecran și va părea nebun pentru că a căutat prea mult nod în papură”, a spus o sursă, potrivit contactmusic.com.

Producția pentru acest film trebuia să debuteze la începutul anului, la Studiourile Docklands din Melbourne, Victoria. Filmul nu va analiza doar cariera de cântăreț a starului, ci și viața personală, fără a lăsa niciun detaliu nedezvăluit cu privire motivele care l-au determinat să devină membru al trupei Take That și, mai târziu, artist solo.

CITEȘTE ȘI: 4 lucruri neştiute despre Robbie Williams

Foto: Profimedia Images