Robert De Niro a aniversat 78 de ani în Franța alături de o femeie misterioasă

De: Andra Voiculescu / 19.08.2021, 15:37
Robert De Niro a aniversat 78 de ani în Franța alături de o femeie misterioasă

Robert De Niro pare să-și revină după rănile pe care le-a suferit la picior în timpul filmării producției „Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese, la începutul acestui an.

De Niro a fost fotografiat marți alături o femeie în sudul Franței, pe Coasta de Azur, la împlinirea a 78 de ani. Perechea a părăsit luxosul Hotel du Cap-Eden-Roc pentru a pleca la o plimbare cu barca, însoțită de alți prieteni.

Actorul, care se află în plin proces de divorț cu soția sa, Grace Hightower, a mers mână-în-mână cu prietena sa pe care a și a sărutat-o la bord.

Robert și Grace s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, apoi s-au reîntâlnit, și-au reînnoit jurămintele în 2004 înainte ca acesta să depună divorț în 2018.

Se crede că vedeta se află în vacanță pe iahtul Benetti „IJE” de 108 m, care poate găzdui până la 22 de oaspeți peste noapte în 11 cabine, potrivit Daily Mail.

Potrivit Page Six, însoțitoarea lui De Niro ar fi Tiffany Chen, un instructor de arte marțiale din New York.

Chen, care are o listă lungă de victorii în competițiile de arte marțiale, a apărut alături de De Niro în „The Intern” în 2015.

Atât De Niro cât și Chen purtau măști faciale, iar actorul a fost ajutat să urce la bordul bărcii de către echipajul său.

Evadarea lui De Niro vine la doar câteva zile după ce actorul „Taxi Driver” a fost văzut în New York, plimbându-se pe străzile din Tribeca pentru prima dată fără orteză la genunchiul accidentat.

Un reprezentant al lui De Niro a declarat pentru Page Six în luna mai că: „De Niro și-a rănit mușchiul cvadriceps și va fi tratat medical la New York”. De Niro se afla la Oklahoma si filma la acea vreme, însă accidentul nu a avut loc pe platou, potrivit publicației citate.

Sursa foto: HEPTA

Citește și: Robert De Niro oferă detalii despre accidentarea sa pe platourile de filmare (apropotv.ro)