Robert De Niro, detalii despre accidentarea sa pe platourile de filmare

De: Loredana Toma / 17.05.2021, 17:25
Robert De Niro, detalii despre accidentarea sa pe platourile de filmare

Actorul Robert De Niro, în vârstă de 77 ani, s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel mai recent proiect al lui Martin Scorsese și spune că durerile au fost “chinuitoare”.

În timp ce se afla în Oklahoma, pe platourile de filmare pentru noul proiect “Killers of the Flower Moon”, în care joacă alături de Leonardo DiCaprio, veteranul actor a vrut să facă un salt și și-a forțat prea mult un mușchi de la un picior.

“Mi-am rupt cumva mușchiul… voiam să sar peste ceva și pur și simplu durerea m-a pus la pământ. Durerea a fost foarte tăioasă și acum trebuie să rezolv această problemă”, a spus actorul într-un interviu pentru IndieWire. “Însă acest lucru nu este unul neobișnuit, mai ales când îmbătrânești. Trebuie să fii pregătit pentru lucruri neașteptate”, a adăugat De Niro, care a menționat că, în prezent, “durerea este suportabilă”.

Producția filmului nu va fi afectată de accidentarea lui Robert De Niro

Noul rol al actorului premiat de două ori cu Oscar este al unui influent fermier, William Hale, și nu presupune multă mișcare, spune acesta.

“Nu trebuie să mă mișc prea mult în noul rol, așa că mă voi descurca”, a precizat el. De altfel, producția nu va fi deloc afectată de accidentarea sa, întrucât următoarea scenă care îl va include va fi filmată peste trei săptămâni, potrivit producătorilor.

„Killers of the Flower Moon”, care îi are în rolurile principale pe Robert De Niro și Leonardo DiCaprio, se bazează pe o carte omonimă de non-ficțiune, semnată de David Grann, despre o serie de crime din anii 1920 care au afectat nativii din triburile Osage din Oklahoma, într-o perioadă în care în zonă fuseseră descoperite zăcăminte de petrol. O adaptare după romanul lui David Grann, filmul va fi lansat pe Apple TV. 

CITEȘTE ȘI: Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock, într-un proiect secret al regizorului David O. Russell

Quavo va juca alături de John Malkovich și Robert De Niro în “Wash Me in the River”

Martin Scorsese critică industria filmului: Cinema-ul este „devalorizat” la stadiul de „conținut” 

Robert De Niro are planuri grandioase. Ce vrea să facă la Londra

Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel? 

Foto: Profimedia Images