Leonardo DiCaprio, într-un remake al filmului danez „Another Round”, proaspăt premiat cu Oscar

De: Ana Obretin / 27.04.2021, 09:25
Leonardo DiCaprio, într-un remake al filmului danez

Companiile Endeavor Content, Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, și Makeready, a lui Brad Weston, au preluat drepturile pentru un remake în limba engleză al lungmetrajului danez „Another Round/ Druk”, regizat de Thomas Vinterberg, care a primit Oscarul pentru cel mai bun film internațional duminică seară. În aceeași categorie a mai concurat și documentarul românesc regizat de Alexander Nanau „Colectiv„.

Mai mult, Leonardo DiCaprio ar putea juca în această comedie amară, în care rolul principal este interpretat de Mads Mikkelsen, potrivit The Hollywood Reporter.

Desemnat filmul european al anului la European Film Awards, recompensat cu BAFTA și nominalizat la Globurile de Aur, „Another Round” este cel mai recent film al regizorului Thomas Vinterberg, care a fost și unul dintre scenariști.

Există o teorie care spune că ne-am naște cu o doză mică de alcool în sânge și că o stare de ebrietate modestă ne-ar deschide ochii către lumea din jurul nostru, diminuându-ne problemele și dezvoltându-ne creativitatea. Încurajați de această teorie, Martin (Mikkelsen) și trei prieteni de-ai săi, toți profesori de liceu blazați, pornesc un experiment de a menține un nivel constant de alcoolemie în corp de-a lungul zilei.

Vinterberg va fi producător executiv al remake-ului în limba engleză, alături de Sisse Graum Jorgensen și Kasper Dissing.

CITEȘTE ȘI: ”Another Round”, de Thomas Vinterberg, proiecții în avanpremieră în cinema, în weekend

Mads Mikkelsen se alătură distribuției filmului „Indiana Jones 5”

Sharon Stone l-a plătit pe DiCaprio din propriul buzunar, pe vremea când acesta nu era star

Jesse Plemons preia rolul lui Leonardo DiCaprio în “Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese

Rihanna, DiCaprio, printre vedetele care își închiriază vilele pentru vacanțe de top

Foto: Profimedia Images