Sharon Stone l-a plătit pe DiCaprio din propriul buzunar, pe vremea când acesta nu era star

De: Loredana Toma / 01.04.2021, 13:55
Sharon Stone l-a plătit pe DiCaprio din propriul buzunar, pe vremea când acesta nu era star

Sharon Stone, starul filmului “Basic Instinct”, i-a plătit salariul actorului Leonardo DiCaprio din propriul buzunar pentru rolul din lungmetrajul “Mai iute ca moartea/ The Quick and the Dead” (1995), de Sam Raimi. Informația apare în cartea sa de memorii, “The Beauty of Living Twice”, lansată recent. Potrivit lui Stone, producătorii nu au fost inițial de acord să angajeze un actor necunoscut în epocă așa cu era atunci DiCaprio.

“Nimeni nu s-a prezentat mai bine decât Leonardo DiCaprio”

În calitate de coproducător, Stone, în vârstă de 63 de ani, a spus că își amintește că au venit la probe mai mulți adolescenți pentru acest rol, dar singurul care a ieșit în evidență a fost Leonardo DiCaprio.

“După părerea mea, el a fost singurul care a intrat în sală și a plâns realmente, implorându-l pe tatăl său să-l iubească, pe când murea”, a scris Stone.

“De ce un actor necunoscut, Sharon? De ce vrei mereu să-ți pui singură piedici?”, își amintește ea că a fost întrebată, după care reprezentanții studioului de producție TriStar Pictures i-au spus: “Dacă îl vrei pe el atât de mult, atunci va trebui să-l plătești din propriul tău buzunar”. „Și asta am făcut”, a precizat ea.

Totodată, actrița își amintește că a avut dificultăți în a-l angaja și pe regizorul Sam Raimi pentru film, întrucât cei de la studioul de film îl considerau de clasă inferioară, din cauză că se ocupase, până la momentul respectiv, doar de filme cu buget redus. Ca să-i convingă, le-a spus că “Rami ar lucra aproape gratis” și, în cele din urmă, a reușit să-l coopteze în proiect.

Păcălită pentru rolul din “Basic Instinct” și molestată de unul dintre bunicii ei

Sharon Stone a mai povestit în cartea sa de memorii că a fost presată de regizori și de producători să întrețină relații sexuale cu colegii ei de distribuție, astfel încât atracția dintre personaje să fie mai bine prezentată pe marele ecran.

Starul american a vorbit despre faptul că a fost înșelată să filmeze celebra și controversata scenă din „Basic Instinct”, precizând că  i s-a spus pe platou să-și scoată „chiloții” pentru că „reflectau lumina”, potrivit unui fragment din volum publicat de Vanity Fair. Totodată, actrița a mărturisit că ea și sora ei mai mică au fost molestate ani la rând de bunicul matern, cu acceptul bunicii lor, care le încuia în aceeași cameră cu agresorul și pleca.

CITEȘTE ȘI: Noi mărturisiri șocante: Sharon Stone spune că ea și sora sa au fost molestate sexual de un bunic